DEBATT: Takket være dette Tinder-profilbildet har en ny runde av en eldgammel debattblusset opp.
DEBATT: Takket være dette Tinder-profilbildet har en ny runde av en eldgammel debattblusset opp. Foto: Twitter/HanaMichels

Tinder

Kvinnens profilbilde på Tinder skaper debatt på sosiale medier. Ser du hvorfor?

Debatten man aldri blir ferdig med.

Publisert Oppdatert

Ananas på pizza? Volumet på TV-en stilt inn på odde - eller partall? Syltetøyet over eller under brunosten?

Ja, dette er alle spørsmål vi nordmenn en gang i livet må ta stilling til (riktig svar: Nei, partall og under brunosten). Men internasjonalt er det ett spørsmål som har delt mennesker mer enn Moses og rødehavet: Hvilken vei skal man henge dorullen?

Nå har debatten blusset opp igjen etter den amerikanske tekstforfatteren og komikeren Hana Michels delte et bilde av seg selv som hun bruker på sin Tinder-profil. Bildet viser Michels ikledd et håndkle der hun pusser tenner i badehette på badet. Men det er hverken badehetten, den elektriske tannbørsten eller håndkleet folk har bitt seg merke i. Nei, det er hvilken vei tekstforfatteren har hengt dorullen sin.

- Dette er min Tinder-profil. Jeg har hatt den i ett år. 23 menn har kontaktet meg for å fortelle meg hvor feil jeg har angående hvordan jeg henger toalettpapiret, skriver Michels på Twitter.

I skrivende stund har bildet fått mer enn 1000 kommentarer, over 2700 retweets og over 17.000 «likes».

Selv om noen mener Michels har hengt papiret riktig vei, ser flertallet ut til å foretrekke å henge papiret ut fra veggen.

Om du enda ikke skulle være overbevist om at dette er «riktig» vei, kanskje forskningen kan? I 2017 skrev nemlig Inc hvordan forskere ved University of Colorado konkluderte med at det var mer uhygienisk å henge toalettpapiret inn mot veggen. Årsaken skyldes brukeres tendens til å ta mer på papiret og deler av rullen de ikke bruker, og dermed overføre bakterier til neste mann eller kvinne som benytter seg av papiret.

Temaet ble også debattert i Otto Jespersens humorprogram «Otto har fått nok», som ble sendt på TV 2 i 2017. Der konkluderte selveste kong Harald med at toalettpapiret skal henge ut fra veggen.

Med andre ord; kongen har talt.

blogg.no

Side3 Bildeshout

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på forsiden av Side3.no gjennom bildeshout.
Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.