<b>HJELPE ANDRE:</b> Kelis er i gang med studier i psykologi, sexologi og kriminologi. Hun vil hjelpe dem som er offer for menneskehandel, et miljø hun kjenner fra den mørkeste siden.
HJELPE ANDRE: Kelis er i gang med studier i psykologi, sexologi og kriminologi. Hun vil hjelpe dem som er offer for menneskehandel, et miljø hun kjenner fra den mørkeste siden.

Kelis brøt ut av menneskehandlernes jerngrep

Hun var offer for menneskehandel, men brøt ut

Et sexovergrep forandret alt og gjorde Kelis til et lett bytte for menneskehandel. Da en norsk bestefar ville ha sex med barn, bestemte hun seg for å bryte ut. Med hjelp fra en dedikert norsk politimann klarte hun det.

Publisert Oppdatert

Estland: Noen har spikret lemmer foran vinduet, slik at det ikke kan åpnes. Døren til det lille pikerommet er låst fra utsiden. Det er satt inn en bøtte som hun skal bruke som do. Utenfor brøler en kvinne at hun må straffes for sin dårlige oppførsel.

Kelis sitter på sengen sin. Den lille dukken som var hennes trøst i tidlig barndom er god å holde rundt nå. Hun er 12 år, og skjønner ikke hva som skjer. Moren hennes er på jobbreise. Storebroren har plutselig stukket av. Brorens kjæreste og en fremmed mann har inntatt leiligheten. Brorens kjæreste kommer inn med litt mat til Kelis. Så kommer Mannen. Han skriker at hun stinker som et dyr. Så river han av henne klærne.

For å lese denne artikkelen må du ha et abonnement på SIDE3+
Klikk her for 30 dager gratis tilgang
Abonnementet fortsetter å løpe for 79,- per mnd. Ingen bindingstid.
Har du allerede en bruker? Logg inn her

Som abonnent på SIDE3+ får du

  • Premium dybdeartikler og dokumentarer fra Vi Menn, Villmarksliv, Jakt og Alt om Fiske
  • Grundige og unike tester
  • Eksklusive bildereportasjer
  • 20% rabatt* på Fjellsport.no
  • * rabatten gjelder ikke tilbudsprodukter, Norrøna, elektronikk, kart, fiskeutstyr, ernæring, pakkepris, automatisk priset og outlet.
Disse artiklene får du på SIDE3+ akkurat nå