<b><SPAN CLASS=BOLD>SKJØNNHETER:</b></span> Slik ser det ut når Eva Olesdatter Rendal (48) står hjemme på verandaen og filmer hurtigruteskipet Finnmarken når det passerer like nord for Ørnes. Mobilsnutten legges ut på Hurtigrutens Venner på Facebook og er blitt en daglig attraksjon for mange.
SKJØNNHETER: Slik ser det ut når Eva Olesdatter Rendal (48) står hjemme på verandaen og filmer hurtigruteskipet Finnmarken når det passerer like nord for Ørnes. Mobilsnutten legges ut på Hurtigrutens Venner på Facebook og er blitt en daglig attraksjon for mange. Foto: Eivind Pedersen

Tut og kjør på nordlandskysten

Hurtigruten tuter alltid når de passerer Ørnes

Eva (48) på Ørnes får sindige sjøfolk på hurtigruteskipene til å gå amok med skipsfløytene. Nesten som antikkens sirener.

Publisert Oppdatert

Det er ikke mange i Norge som kan skryte av flere Facebook-likes og delinger enn den blide damen i fjæresteinene et par kilometer nord for kommunesenteret i Meløy kommune.

I sommer har nordgående hurtigruta lagt fra kai i Ørnes kl. 09.55.

For å lese denne artikkelen må du ha et abonnement på SIDE3+
Klikk her for 30 dager gratis tilgang
Abonnementet fortsetter å løpe for 79,- per mnd. Ingen bindingstid.
Har du allerede en bruker? Logg inn her

Som abonnent på SIDE3+ får du

  • Premium dybdeartikler og dokumentarer fra Vi Menn, Villmarksliv, Jakt og Alt om Fiske
  • Grundige og unike tester
  • Eksklusive bildereportasjer
  • 20% rabatt* på Fjellsport.no
  • * rabatten gjelder ikke tilbudsprodukter, Norrøna, elektronikk, kart, fiskeutstyr, ernæring, pakkepris, automatisk priset og outlet.
Disse artiklene får du på SIDE3+ akkurat nå