<b>EIRIK KITTILSEN: </b>Ble interessert i å lage mat etter å ha fått Donalds kokebok.
EIRIK KITTILSEN: Ble interessert i å lage mat etter å ha fått Donalds kokebok.

Kokkelerer i verdensklasse

Lærte å lage mat av Donald

– Jeg fikk Donald Ducks kokebok da jeg var 10 år. Siden har jeg likt å lage mat, sier Eirik Kittilsen, som har bitt fra seg i både NM og VM i grilling. Sjekk hans asiatiskinspirerte grilltips her.

Publisert Oppdatert

Jeg står på verandaen til Eirik Kittilsen (41) i Vestby, en hagedrøm for alle som elsker grilling.

Eirik har noen ordentlig fete griller, en vedovn for pizza med høy pipe på, en grill som går på pellets, med automatisk mating, og en grill som går på kull, med temperaturstyring via vifte. Det er så kult. Hele sulamitten er snekret inn i en levegg med et kjekt lite overbygg.

For å lese denne artikkelen må du ha et abonnement på SIDE3+
Klikk her for 30 dager gratis tilgang
Abonnementet fortsetter å løpe for 79,- per mnd. Ingen bindingstid.
Har du allerede en bruker? Logg inn her

Som abonnent på SIDE3+ får du

  • Premium dybdeartikler og dokumentarer fra Vi Menn, Villmarksliv, Jakt og Alt om Fiske
  • Grundige og unike tester
  • Eksklusive bildereportasjer
  • 20% rabatt* på Fjellsport.no
  • * rabatten gjelder ikke tilbudsprodukter, Norrøna, elektronikk, kart, fiskeutstyr, ernæring, pakkepris, automatisk priset og outlet.
Disse artiklene får du på SIDE3+ akkurat nå