Sjømat på grillen

Grilling i fjæra

Magne Paulsen fra Son er fisk- og skalldyrgrossist. Da blir det mye god sjømat på grillen.

Publisert Oppdatert

Jeg står på brygga i Son, en plass omtrent fem mil syd for Oslo, og venter på Magne Paulsen. Jeg har fått lov til å låne ham en lørdag for å lage en matsak til grillbilaget til Vi Menn.

Vi skal ut på en liten holme utenfor Son der Magne har en hytte, eller i hvert fall fire vegger og et tak, og grille det beste havet har å by på. Magne er utdannet kokk, men har levd av å være fisk- og skalldyrgrossist i det meste av sitt voksne liv. Nå er han daglig leder og medeier i firmaet Havsrå, som forsyner restauranter og forretninger med godsaker.

For å lese denne artikkelen må du ha et abonnement på SIDE3+
Klikk her for 30 dager gratis tilgang
Abonnementet fortsetter å løpe for 79,- per mnd. Ingen bindingstid.
Har du allerede en bruker? Logg inn her

Som abonnent på SIDE3+ får du

  • Premium dybdeartikler og dokumentarer fra Vi Menn, Villmarksliv, Jakt og Alt om Fiske
  • Grundige og unike tester
  • Eksklusive bildereportasjer
  • 20% rabatt* på Fjellsport.no
  • * rabatten gjelder ikke tilbudsprodukter, Norrøna, elektronikk, kart, fiskeutstyr, ernæring, pakkepris, automatisk priset og outlet.
Disse artiklene får du på SIDE3+ akkurat nå