<span class="bold">IT-krasj</span> Ferietrafikken ble for heftig for British Airways. I 2017 krasjet it-systemene på Heathrow flyplass i London. Flyselskapene skylder gjerne på vær og flyveledere. Men hvem har skylden i de største forsinkelsene?
IT-krasj Ferietrafikken ble for heftig for British Airways. I 2017 krasjet it-systemene på Heathrow flyplass i London. Flyselskapene skylder gjerne på vær og flyveledere. Men hvem har skylden i de største forsinkelsene? Foto: Tolga Akmen/Lnp/REX

Flykaos som bestilt fra flyselskapene

Forvent lange køer, innstilte fly og rasende passasjerer

Flykaoset som rammet feriereisende nordmenn i hopetall i fjor sommer kom på ingen måte overraskende på flyselskapene. Også i sommer må du påregne at din ferie kan komme til å rammes.

Publisert Oppdatert

Hvor heftig var egentlig tordenværet over den engelske hovedstaden 10. august i fjor? Den diskusjonen pågår fortsatt. Men alt taler for at Erik Dale og de andre passasjerene i Norwegian-flyet som skulle gå fra London-flyplassen Gatwick klokken 12.10, ble truffet av den perfekte storm.

– Norwegian fylte opp flyet med passasjerer og forlot terminalen før det ble snakk om noen forsinkelse, sier en fortsatt irritert Erik Dale til Vi Menn.

For å lese denne artikkelen må du ha et abonnement på SIDE3+
Klikk her for 30 dager gratis tilgang
Abonnementet fortsetter å løpe for 79,- per mnd. Ingen bindingstid.
Har du allerede en bruker? Logg inn her

Som abonnent på SIDE3+ får du

  • Premium dybdeartikler og dokumentarer fra Vi Menn, Villmarksliv, Jakt og Alt om Fiske
  • Grundige og unike tester
  • Eksklusive bildereportasjer
  • 20% rabatt* på Fjellsport.no
  • * rabatten gjelder ikke tilbudsprodukter, Norrøna, elektronikk, kart, fiskeutstyr, ernæring, pakkepris, automatisk priset og outlet.
Disse artiklene får du på SIDE3+ akkurat nå