Det går fint å grille pizza

– Lag pizzaen sjøl, for faen! Eirik Kittelsen fyrer av. Pizzagrillen står allerede i fyr og flamme.

Publisert Oppdatert

Konsumet av ferdigpizza er det tragiske bildet av norske kostholdsvaner. Hver tiende norske middag er en ferdigpizza.

– Forferdelig, folk har jo ikke peiling på hva de spiser engang. Å ikke lage pizza er bare latskap. Lag mat sjøl for faen! Fyrer grill­en­tu­si­ast Eirik Kittelsen av.

For å lese denne artikkelen må du ha et abonnement på SIDE3+
Klikk her for 30 dager gratis tilgang
Abonnementet fortsetter å løpe for 79,- per mnd. Ingen bindingstid.
Har du allerede en bruker? Logg inn her

Som abonnent på SIDE3+ får du

  • Premium dybdeartikler og dokumentarer fra Vi Menn, Villmarksliv, Jakt og Alt om Fiske
  • Grundige og unike tester
  • Eksklusive bildereportasjer
  • 20% rabatt* på Fjellsport.no
  • * rabatten gjelder ikke tilbudsprodukter, Norrøna, elektronikk, kart, fiskeutstyr, ernæring, pakkepris, automatisk priset og outlet.
Disse artiklene får du på SIDE3+ akkurat nå