Audi RS4

- Irriterende

Det er ikke så mye som er irriterende ved nye Audi RS4, kanskje med unntak av at det er sjelden man får ut potensialet.

Publisert Oppdatert

Primitive, tynne, treige og med et eiendommelig livsløp er beskrivelser på storstankelbeina i familien Tipulidae. De pussige insektene lever nesten ett år som larve og får bare skjene rundt som tovinget insekt i noen få dager før skjebnen innhenter dem. Eller enda kortere, om skjebnen har form av en sportsbil, og dersom de oppholder seg et sted der en sportsbil kan leve ut sitt temperament og holde en fart som insekter ikke tåler å bli truffet av. Men da skal stor-stankelbeina ha uflaks. Veldig uflaks. Det er irriterende få steder der sportsbiler kan komme opp i en fart som kan bli fatal for storstankelbein.

Stankelbeinen var knapt ute av sitt eviglange lavrestadium og hadde garantert ikke gjort seg noen tanker om et forestående trist og fryktelig uheldig endelikt da jeg satte meg bak rattet i en grå Audi RS4. Det var fredag ettermiddag og trafikken på E18 sto tilnærmet i ro. Solen skinte. Helgen lovet det beste. Foran meg lyste det opp et dashbord der turtall var viktigste tema og anvisning av fart var tonet ned.

For å lese denne artikkelen må du ha et abonnement på SIDE3+
Klikk her for 30 dager gratis tilgang
Abonnementet fortsetter å løpe for 79,- per mnd. Ingen bindingstid.
Har du allerede en bruker? Logg inn her

Som abonnent på SIDE3+ får du

  • Premium dybdeartikler og dokumentarer fra Vi Menn, Villmarksliv, Jakt og Alt om Fiske
  • Grundige og unike tester
  • Eksklusive bildereportasjer
  • 20% rabatt* på Fjellsport.no
  • * rabatten gjelder ikke tilbudsprodukter, Norrøna, elektronikk, kart, fiskeutstyr, ernæring, pakkepris, automatisk priset og outlet.
Disse artiklene får du på SIDE3+ akkurat nå