EKSPERTENE: Espen Smith (til venstre) og Frank Røstgård anbefaler herlig øl og vin til sommerens grillmat.
EKSPERTENE: Espen Smith (til venstre) og Frank Røstgård anbefaler herlig øl og vin til sommerens grillmat.

Øl eller vin? Ja takk, begge deler

Slik velger du riktig drikke til grillmaten

Vi ba øl- og vineksperter Espen Smith og Frank Røstgård om den perfekte drikken til hamburgere, cæsarsalat med grillet kylling og biffsandwich.

Publisert Oppdatert

Jeg har invitert Vi Menns øl og vineksperter Espen Smith og Frank Røstgård på grillparty for å få de beste tipsene til drikke til grillmaten.

Cesarsalat av grillkylling

For å lese denne artikkelen må du ha et abonnement på SIDE3+
Klikk her for 30 dager gratis tilgang
Abonnementet fortsetter å løpe for 79,- per mnd. Ingen bindingstid.
Har du allerede en bruker? Logg inn her

Som abonnent på SIDE3+ får du

  • Premium dybdeartikler og dokumentarer fra Vi Menn, Villmarksliv, Jakt og Alt om Fiske
  • Grundige og unike tester
  • Eksklusive bildereportasjer
  • 20% rabatt* på Fjellsport.no
  • * rabatten gjelder ikke tilbudsprodukter, Norrøna, elektronikk, kart, fiskeutstyr, ernæring, pakkepris, automatisk priset og outlet.
Disse artiklene får du på SIDE3+ akkurat nå