Foto: Privat/Scanpix

- Vil du være med på gardeball, Tone?

Gardist ber Tone Damli Aaberge ut på date.

Publisert

Alle har vi vel en drøm å dra på date med drømmedama eller drømmemannen.

For noen har det allerede løst seg, og superstjerner som Justin Timberlake, Mila Kunis og reality-stjernen, Kirsten Cavallari, har alle vært på Marinesoldatenes Ball i USA ved forskjellige anledninger etter å ha blitt spurt på date via Twitter og YouTube.

Nå kan det virke som trenden er på vei til Norge, for gardist Haakon Blengsli har nemlig sett sin sjanse til å be drømmedama og (ubekreftede) nysingle Tone Damli Aaberge med på Gardeballet 16. mars ved hjelp av en Yotube-video.

– Tone er jo uten tvil Norges peneste dame, så jeg måtte bare gripe sjansen når jeg først fikk den, forteller gardisten til Side3.

Videoen er nesten to minutter lang og er en samling bilder av Haakon og Tone, akkompaniert av artistens hit «Butterflies».

Det er Haakons gardistkompis, Erlend Titland, som har laget videoen og publisert den på YouTube. Selv visste ikke hovedpersonen om videoen før Erlend viste den til ham.

Foto: skjermdump Youotube

– Den ble klippet sammen i for noen dager siden. Jeg visste faktisk ikke om videoen før Erlend viste den til meg rett før han la den ut på nettet. De er gode kompiser og synes vel at jeg trenger en date. Så da var det jo bare å kjøre på, forteller han lattermildt.

Videon har så langt kun fått noen få visninger, men håpet lever i beste velgående hos den unge gardisten. Drømmen er selvfølgelig at Tone takker ja og blir med han på ballet.

Foto: skjermdump Youotube

– Jeg har ikke fått noe svar enda, men det er fortsatt tidlig.

Og du er sikker på at Tone vil la seg bli sjarmert av videoen?

– Jada. Videoen er jo fin den og kommer nok til å smelte hjertet hennes, sier han selvsikkert.

Foto: skjermdump Youotube