<b>SNAKKER UT:</b> Værmelder Yanet Garcia snakker ut etter det ble kjent at hun og gamer-kjæresten har gjort det slutt.
SNAKKER UT: Værmelder Yanet Garcia snakker ut etter det ble kjent at hun og gamer-kjæresten har gjort det slutt. Foto: Instagram/@iamyanetgarcia

Yanet GArcia

«Verdens mest sexy værdame» ble dumpet av kjæresten til fordel for PC-spill. Nå snakker hun ut

Tror ikke de blir sammen igjen.

Publisert

Forrige uke kom den «sjokkerende» nyheten om at den mexicanske modellen, værmelderen og TV-programlederen Yanet Garcia (27) var blitt dumpet av kjæresten, Youtube-stjerne og profesjonell gamer, Douglas «FaZe Censor» Martin (23).

Nyheten om bruddet spredde seg raskt i sosiale medier og ble omtalt i medier verden over av én spesiell grunn. Årsaken til bruddet var nemlig noe oppsynsvekkende: Gameren dumpet nemlig modellen fordi han ville fokusere «100 prosent på å bli best i verden i PC-spillet «Call of Duty»».

Slikt er jo vanskelig å oppnå når du er sammen med en morsom, smart og attraktiv kvinne.

Det var i en ti minutter lang video på sin Youtube-kanal, at gameren annonserte at det var slutt de to imellom. I videoen omtalte Martin ekskjæresten som en «fantastisk, smart og lojal kjæreste».

Mens Martin fikk mye tyn på sosiale medier for sitt valg, satt Garcia stille i båten. Nå skriver Maxim at 27-åringen endelig har kommentert hvordan det var å bli dumpet fordel for «Call of Duty».

- Jeg dømmer han ikke for valget. Faktisk ønsker jeg ham all suksess. Jeg håper han vinner den turneringen og at han oppnår alt han ønsker, fortalte Garcia under en sending av det mexicanske talkshow-programmet «Hoy» nylig.

Garcia er medprogramleder i «Hoy».

Videre beskriver modellen forholdet deres som «vakkert».

- Vi var et par som begge arbeidet i sosiale medier. Han har en forpliktelse overfor sine følgere, mens jeg har min jobb og mine prosjekter, fortalte en forståelses full ekskjæreste.

- Med andre ord, jeg er avslappet og har slått meg til ro ved det hele. Jeg velger å holde de gode tingene med forholdet i hjertet mitt. Vi var i et avstandsforhold. Det var veldig vanskelig, fortsetter hun.

Programlederen, som har over syv millioner følgere på Instagram, legger til at hun ikke tror de to vil bli sammen igjen ved en senere anledning.

- Nei, det tror jeg ikke. Jeg stoler på Gud og at han har en annen plan for meg.

View this post on Instagram

Love yourself ❤️

A post shared by Yanet Garcia 🇲🇽 (@iamyanetgarcia) on

Mexicanske Garcia ble en internettsensasjon over natta, da noen begynte å dele hennes værmeldinger på nettsamfunnet Reddit i 2015. Hun ble raskt døpt til «verdens mest sexy værdame» og følgerbasen økte raskt. I skrivende stund har hun som nevnt millioner av følgere på sosiale medier, vært forsidepike for den mexicanske utgaven av Maxim, vært programleder under fotball-VM og skuespiller i en populær såpeserie i hjemlandet.

Ekskjæresten Martin har over 1,5 millioner følgere på Instagram. Han har hatt stor suksess med Youtube-kanalen FaZe Censor, som har hatt over 400 millioner avspillinger.

Nå satser altså gamerer'en til å bli best i verden til fordel for å dyrke kjærlig.

Garcia, Side3 og hele internett heier på deg.

View this post on Instagram

Hi

A post shared by Yanet Garcia 🇲🇽 (@iamyanetgarcia) on

Prøv SIDE3+ gratis
Klikk her for 30 dager gratis tilgang *
Har du lest disse?
* Abonnementet fortsetter å løpe for 79,- per mnd. Ingen bindingstid.
Har du allerede en bruker? Logg inn her