<b>VISSTE IKKE AT KRIGEN VAR OVER:</b> Her har Vasili Rambovski akkurat blitt oppdaget av en bonde, inne på fjøset sitt i Trøndelag, i 1947. Ukraineren hadde da gjemt seg for tyskerne i skogene i Trøndelag i tre år.
VISSTE IKKE AT KRIGEN VAR OVER: Her har Vasili Rambovski akkurat blitt oppdaget av en bonde, inne på fjøset sitt i Trøndelag, i 1947. Ukraineren hadde da gjemt seg for tyskerne i skogene i Trøndelag i tre år.

Gjemte seg i skogen til 1947

Gjemte seg for tyskerne i tre år - visste ikke at krigen var over

Vasili Rambovski rømte fra tyskerne i kuleregn i 1944. I reneste Rambo-stil jaget han bjørner og overlevde tre år i skogen. Han ante ikke at krigen var over før en bonde i utkanten av Trondheim fant ham i fjøset i 1947.

Publisert Oppdatert

Våren 1947. Folket på Torshaug gård i utkanten av Trondheim har lenge undret seg over mystiske hendelser. Dyrefôr forsvinner, kyr er ferdig melket om morgenen. Men de ser aldri noen ting.

Knut Mikkel Mærk (15) er sønn på gården. Han binder opp sytråd forskjellige steder i fjøset. Neste morgen er trådene brutt. Det er noen som lusker rundt i fjøset om natta.

For å lese denne artikkelen må du ha et abonnement på SIDE3+
Klikk her for 30 dager gratis tilgang
Abonnementet fortsetter å løpe for 79,- per mnd. Ingen bindingstid.
Har du allerede en bruker? Logg inn her

Som abonnent på SIDE3+ får du

  • Premium dybdeartikler og dokumentarer fra Vi Menn, Villmarksliv, Jakt og Alt om Fiske
  • Grundige og unike tester
  • Eksklusive bildereportasjer
  • 20% rabatt* på Fjellsport.no
  • * rabatten gjelder ikke tilbudsprodukter, Norrøna, elektronikk, kart, fiskeutstyr, ernæring, pakkepris, automatisk priset og outlet.
Disse artiklene får du på SIDE3+ akkurat nå