Utrolige historier

Utendørssex endte i regning på 1,9 millioner

- Det var verdt det, sier turisten som ikke aner hvordan han skal få betalt.

Publisert

Turisten Peter Cousins (55) fra Dorset i England var på reise i USA da han og partneren Dawn Reed tok seg jobber ved en ranch langt ute i nevadaørkenen.

På en tur i ørkenen kom paret over en kulp med varmt vann, og det ene ledet til det andre ... Men hyrdestunden fikk en brå slutt, Peter Cousins ble rammet av et hjerteinfarkt, skriver avisen The Telegraph.

Les også: Lovens lange lem

Paret var milevis unna områder med mobildekning. Nærmeste by var en tre timers kjøretur unna. Dawn hadde ikke noe annet valg enn å løpe fem kilometer til nærmeste vei, hvor hun fikk stoppet en lastebil. Sjåføren hadde satellittelefon og ringte etter luftambulanse. Heldigvis stod livet til å redde, og 55-åringen ble fraktet til nærmeste sykehus i Reno.

Etter en hjerteoperasjon og fem dager på sykehuset, kom imidlertid nok et sjokk. Cousins hadde ikke reiseforsikring, og regningen fra sykehuset lød på 250.000 dollar, om lag 1,9 millioner kroner etter dagens valutakurs.

Som om ikke en plutselig gjeld på nærmere to millioner kroner var nok, måtte mannen gjør det slutt med kjæresten og reise hjem til England. Likevel angrer ikke 55-åringen på sexen.

- Jeg har ikke klart å betale regningen og selv om gjelden alltid er i bakhodet, angrer jeg ingenting. Ja, jeg kommer aldri til å glemme at jeg skylder så mye, men sexen var verdt det. Det er alltid verdt det, sier mannen til nyhetsbyrået SWNS.

Peter Cousins skal fremdeles være i samtaler med sykehuset om regningen.

Likte du denne saken? Lik oss gjerne på Facebook:

Kilder: SWNS, The Telegraph.