Stopp

Undersøkelser viser at kvinner hater menn med hårdott

Så, menn, stopp. Nå. Denne trenden må ut.

Publisert

Vi kjenner alle typen. Han som tilsynelatende nettopp har ramlet ut av en samuraifilm, med en rotete mannehestehale det ser ut som noen har spydd oppi. Selv om han kanskje brukte halve morgenen på å få dette til.

En enkel beskrivelse av typen:  Han går som oftest i glatte denim- eller bomberjakker. Med en halvveis lang t-skjorte og stramme, svarte skinny jeans med hull i. Han røyker sigaretter. Ingen vet nøyaktig hva han jobber med, selvfølgelig bortsett fra at han prøver å ha sex med kjæresten din som om det var en fulltidsjobb.

Uansett, her kommer det noe interessant:

Nye undersøkelser viser at denne hestehalen på menn ikke er så tiltrekkende som det engang var. Ifølge en undersøkelse gjennomført av selskapet av West Coast Shaving, viser det seg at 35 prosent kvinnene som ble spurt ikke liker denne frisyren. En annen undersøkelse viser at 27 prosent rent ut hater den. Hvor representativ undersøkelsen i virkeligheten er, skal vi la være usagt. Dette er informasjon vi ikke kan se annet enn positive konsekvenser av å videreformidle. Se under for mer lovende informasjon.

Dette bildet eksploderer med jevne mellomrom i sosiale medier. Men ta det med ro, det har ingen hold i virkeligheten:

Støtter du tanken på å bli kvitt denne vederstyggeligheten? Lik oss gjerne på Facebook, og spre det gode budskap:

Prøv SIDE3+ gratis
Klikk her for 30 dager gratis tilgang *
Har du lest disse?
* Abonnementet fortsetter å løpe for 79,- per mnd. Ingen bindingstid.
Har du allerede en bruker? Logg inn her