NAKENBILDER: Det var ikke «hjelp» turgåeren som hadde gått seg vill stavet med sin steinformasjon.
NAKENBILDER: Det var ikke «hjelp» turgåeren som hadde gått seg vill stavet med sin steinformasjon. Foto: (Skjermdump/Youtube)

Humor

Turgåer gikk seg vill. Ba om å få tilsendt nakenbilder på direktesendt TV.

Noen av årets beste tabber fra direktesendt TV for året som har gått.

Publisert

Hva husker best fra 2017s nyhetsbilde: Innsettingen av Donald Trump som USAs president, opprulling og alle sex-skandalene i kjølevann av #meetoo-kampanjen eller debatten rundt om ulver på norske melkekartonger var upassende og krenkende overfor norske bønder eller ei?

Uansett hva du bet deg merke i i løpet av 2017, kan vi garantere deg at du ikke fikk med deg alt av nyheter som ble dekket på TV-skjermen i løpet av året som gikk. I jungelen av nyheter, kan det være vanskelig å få øye på godbitene - og med godbiter mener vi selvfølgelig tabber og blemmer.

Blant annet ble BBC-intervjuet med professor Robery Kelly en internett-hit da barna hans plutselig ødela det hele med å dukke opp i bakgrunnen.

Mange lo også godt av turgåeren i USA som hadde gått seg vill, men i stedet for å be om hjelp, ba om å få tilsendt nakenbilder direkte på TV.

Men frykt ikke, takket være nettsider som Youtube (og prisbelønnede nettsider som side3) kan du gjenoppleve tabbene igjen og igjen. For som mange som arbeider i media fikk erfare i fjor, det er ikke alltid like lett å rapportere nyheter, og da spesielt ikke på direktesendt-TV. Youtube-kanalen News Be Funny har nemlig samlet noen av de morsomste klippene fra året som gikk da det gikk veldig galt på TV.

Vi anbefaler sterkt å sette av noen minutter for å se den hysteriske videoen.

 

blogg.no

Side3 Bildeshout

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på forsiden av Side3.no gjennom bildeshout.
Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.