<b>BÅRD OG <BR/>DE BLIDE HJELPERNE:</b> Bård (fra venstre), Sigurd Sollien og Sondre Barlien signerte tidenes tacobuffé på Kråkerøy. <br/>Bård sto muligens for mesteparten av jobben.
BÅRD OG
DE BLIDE HJELPERNE:
Bård (fra venstre), Sigurd Sollien og Sondre Barlien signerte tidenes tacobuffé på Kråkerøy.
Bård sto muligens for mesteparten av jobben.

I sommer skal du slenge tortillaene på grillen

Trylling med taco

Bård Greni liker å be venner på taco-grillfest og dele sin taco-filosofi – som er å fylle tortillaene med alt annet enn stekt kjøttdeig.

Publisert Oppdatert

Jeg spør kokk og grillmester Bård Greni om vi kan grille sammen, og han svarer OK og taco. Det er det han har mest lyst til å grille. Jeg blir skeptisk, det høres ikke ut som noe å skrive hjem om, men Bård høres veldig overbevisende. Han har gått skikkelig i dybden på taco-begrepet og utvidet det i alle ender.

– Jeg digger å servere taco fra grillen, og det gjør ikke noe om jeg må grille i 12–15 timer på forhånd, sier han. 12–15 timer, det blir ikke kjøttdeigfyll, skjønner jeg.

For å lese denne artikkelen må du ha et abonnement på SIDE3+
Klikk her for 30 dager gratis tilgang
Abonnementet fortsetter å løpe for 79,- per mnd. Ingen bindingstid.
Har du allerede en bruker? Logg inn her

Som abonnent på SIDE3+ får du

  • Premium dybdeartikler og dokumentarer fra Vi Menn, Villmarksliv, Jakt og Alt om Fiske
  • Grundige og unike tester
  • Eksklusive bildereportasjer
  • 20% rabatt* på Fjellsport.no
  • * rabatten gjelder ikke tilbudsprodukter, Norrøna, elektronikk, kart, fiskeutstyr, ernæring, pakkepris, automatisk priset og outlet.
Disse artiklene får du på SIDE3+ akkurat nå