VEIEN TIL SIXPACK: Treningen må naturligvis tilpasses målet ditt om synlige magemuskler, men kostholdet er avgjørende for suksess. Her er seks matvarer du bør ha med i dietten.
VEIEN TIL SIXPACK: Treningen må naturligvis tilpasses målet ditt om synlige magemuskler, men kostholdet er avgjørende for suksess. Her er seks matvarer du bør ha med i dietten. Foto: franckreporter (iStock)

Muskler og mat

Seks matvarer du bør spise, hvis du jobber med six-packen

Kostholdet er avgjørende når du jobber med en tydelig six-pack. Derfor bør du sørge for å få nok av disse seks matvarene!

Publisert

En tydelig sixpack er et ønske hos mange, men det er ikke lett å oppnå.

Treningen må selvsagt tilpasses målet ditt om en six-pack, men kostholdet er avgjørende.

Vi har samlet en liste med seks matvarer som inneholder sunne og nyttige stoffer som hjelper deg godt på vei mot tydelige magemuskler.

Les også: Slik bør du spise hvis du vil ha sixpack

Asparges

Asparges er bra for fordøyelsen og kan bidra til at du blir mindre oppblåst, fordi de booster de gode bakteriene i tarmene. Dessuten kan de grønne stengene sørge for at det ikke hopes opp vann i kroppen - og jo mindre vann du har i systemet, desto tydeligere vil musklene dine framstå.

Mandler

Mandler er en sunn og foretrukken snack for mange - men den er også mye mer enn det. Mandler inneholder store mengder fibre, og er perfekte til å stabilisere blodsukkeret. En studie som ble publisert i Journal of the American Heart Association viser at 30-35 mandler per dag hjalp forsøkspersonene å miste magefett.

Fire myter om sixpacken

Fullkorn

Fullkorn er en sikker vinner på mange områder – også når det gjelder ønsket om en six-pack. De mange fibrene stabiliserer blodsukkeret, og gjør det lettere å unngå overspising. Aller best for oppnå six-pack, er brun ris og hele hvetekjerner.

Gresk yoghurt

Den greske yoghurten inneholder store menger protein, kalsium og probiotika. Alle disse tre er bra når man vi ha fram six-packen, og spesielt probiotika er kjent for å kunne redusere det magefettet som ligger mellom musklene og de indre organene.

Få sixpack med treningsslynge

Grønn te

Grønn te indeholder både koffein og sunne antioksidanter. Mens antioksidanterne for eksempel kan øke hvor mye oksygen kroppen kan ta opp og forbruke under treningen, så sørger koffeinen blant annet for å holde hodet klart og svimmelheten borte. Både koffein og antioksidanter er dessuten kjent for å kunne redusere overflødig magefett.

Artikkelen er publisert i samarbeid med Aktiv Trening. Les også:

Slik bør du spise hvis du vil ha sixpack

Fire myter om sixpacken

Få sixpack med treningsslynge

Derfor får du krampe

Slik får du høyere stoffskifte

Spis deg slank før sengetid

Test: Hvor mange kalorier trenger jeg?

Ny trend: Heavy metal-yoga

(function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0], p = (('https:' == d.location.protocol) ? 'https://' : 'http://'), r = Math.floor(new Date().getTime() / 1000000); if (d.getElementById(id)) {return;} js = d.createElement(s); js.id = id; js.async=1; js.src = p + "www.opinionstage.com/assets/loader.js?" + r; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'os-widget-jssdk'));

Har du fått med deg denne populære videoen?

blogg.no

Side3 Bildeshout

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på forsiden av Side3.no gjennom bildeshout.
Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.