Regan Patterson var lei av å føle usikkerhet rundt sin egen kropp, og at hun gikk glipp av opplevelser i livet på grunn av den usikkerheten.

Men istedenfor å kaste seg på et kjør av dietter, har hun brukt god tid og gjort små endringer i livsstilen som til sammen har sørget for et vekttap på 35 kg i løpet av to år.

Veide 100 kg

I 2015 veide 25-åringen 100 kg. I dag jobber hun som personlig trener.

- Jeg er stolt over tiden jeg har brukt på det, fordi realistisk sett er ikke slike forvandlinger gjort over natten. Det krever mye tid, engasjement og bestemthet, sier Patterson til nettsiden Popsugar.

Små endringer som over tid gjør utslag er å legge flere grønnsaker på middagstallerkenen og å dra på treningssenteret noen ganger i uken.

Disse endringene ledet i sin tur til større endringer, og spesielt er det to ting Regan Patterson konsekvent har holdt seg til.

BBG og «80/20-regelen»

- Jeg har fulgt Kayla Itsines BBG-treningsprogram i 65 uker nå. Jeg forelsket meg i hvor utfordrende det var og hvordan jeg så hvordan jeg endret meg, ikke bare fysisk, men også teknisk. Jeg la også vektløfting inn i treningen min, sier Patterson til nettsiden.

BBG er et 28 minutters, intensivt treningsprogram som skal utføres tre ganger i uken. Programmene tar for seg muskelgruppene armer, ben, mage og fullkropp. Hver dag er viet en egen muskelgruppe. Programmene består typisk av øvelser som push-ups, planke, burpees, spensthopp og knebøy.

Den andre store endringen går på kosthold. Her følger Regan Patterson «80/20-regelen». Hun har skaffet seg oversikt over innholdet av kalorier og makronæringsstoffer i forskjellige matvarer og sørger for et kosthold bestående av 80 prosent næringsrik mat og 20 prosent godsaker.

Rådet til andre som vil følge i henne fotspor er å ha tålmodighet, og å huske at motivasjon er noe som kommer og går. Det gjelder å fortsette selv om motivasjonen ikke er der.

- Det er noe av det vanskeligste. En slik reise tar tid, og hver sin reise er unik. Din vil ikke være lik alle andres. Omfavn det og nyt turen. Alt det harde arbeidet vil lønne seg!

Prøv SIDE3+ gratis
Klikk her for 30 dager gratis tilgang *
Har du lest disse?
* Abonnementet fortsetter å løpe for 79,- per mnd. Ingen bindingstid.
Har du allerede en bruker? Logg inn her