<b>NERDENES SEXSYMBOL:</b> «Big Bang»-stjernen Kaley Cuoco anses som en av verdens mest sexy kvinner. Serien er ikke fremmed for å spille Kaleys fordeler ...
NERDENES SEXSYMBOL: «Big Bang»-stjernen Kaley Cuoco anses som en av verdens mest sexy kvinner. Serien er ikke fremmed for å spille Kaleys fordeler ...

Kaley Cuoco

Kaley Cuoco: - Å forstørre brystene er det beste jeg har gjort

Kaley Cuoco sier plastiske operasjoner har bedret selvbildet hennes.

Publisert Oppdatert

Skuespiller Kaley Cuoco er alle nerders drømmedame som Penny i TV-serien "Big Bang Theory". I virkeligheten er den søte nabojenta litt mindre uskyldig - i alle fall når det gjelder å fikse på utseendet.

I et intervju med magasinet Women's Health forteller Cuoco at plastiske operasjoner for å fikse på nese, pupper og hals er "det beste hun har gjort".

- Så mye som du ønsker å elske ditt indre ... Beklager, men du har også lyst til å se bra ut, sier Cuoco til magasinet.

Kaley Cuoco har prydet mang en forside, og figurert på lister over verdens mest sexy kvinner de siste ti årene. I 2012 stilte hun opp i herremagasinet Esquire.

Til Women's Health går skuespilleren i detalj på hvilke plastiske operasjoner hun har gjennomført og hvordan det har påvirket selvbildet.

- Jeg fikset på nesen for mange år siden. Og puppene mine - det beste jeg noen sinne har gjort. Nylig fikset jeg en rynke på halsen.

Kaley Cuoco sier samtidig at hun ikke synes kvinner bør gjøre det for en mann eller andre enn seg selv.

- Men om det får deg til å føle det selvsikker, er det en god ting.

<b>FORANDRING:</b> Kaley Cuoco i 2002 (t.v.) og i 2016.
FORANDRING: Kaley Cuoco i 2002 (t.v.) og i 2016. Foto: (Bulls)

Skuespilleren er opptatt av å ta vare på seg selv og helsen, og trener nå hver dag. Etter å ha prøvd utallige treningsformer, har Cuoco landet på yoga som sin foretrukne treningsform.

- Før pleide det å være enkelt å holde seg i form, men jeg er ikke 21 år lenger. Nå er det en del av hverdagen. Å trene er en del av hverdagen. Å spise sunt er en del av hverdagen.

Kaley Cuoco forteller heldigvis at en sunn livsstil sørger for at hun ikke takker nei til å gasse seg med snop og junkfood fra tid til annen.

Puh!

Nerdenes sexsymbol

Kaley Cuoco er mest kjent for sin rolle som Penny i den prisbelønte komiserien "The Big Bang Theory".

Her spiller hun av-og-på-kjæresten til Leonard Hofstadter (Johnny Galecki), som i motsetning til servitrisen Penny, er en nerdete fysiker med høy intelligens.

Cuocos rolle står også i sterk kontrast til resten av «Bing Bang»-ensemblet, som med Hofstadter, Dr. Sheldon Cooper (Jim Parsons), Howard Wolowitz (Simon Helberg), Raj Koothrappali (Kunal Nayyar), Bernadette Rostenkowski (Melissa Rauch) og Amy Farrah Fowler (Mayim Bialik) utgjør en gruppe mennesker som skiller seg ut blant «den vanlige mannen i gata».

Rollen som Penny skal ha gitt Cuoco ikonstatus i nerdemiljøet - hvor hun blir ansett som et sexsymbol.

<b>FORSIDEPIKE:</b> Kaley Cuoco på forsiden av Esquire i 2012.
FORSIDEPIKE: Kaley Cuoco på forsiden av Esquire i 2012. Foto: Faksimile (Esquire)

Med sine tøsete antrekk og naive innstilling til livet levner det ingen tvil om at produsentene av serien er svært så bevisste på måten de fremstiller Cuoco på i serien - noe som har gitt resultater.

Cuocos sexystatus fikk et ytterligere et løft i 2013, da det ble kjent at hun blir ansett som en av de mest sexy kvinnene i verden av nå nedlagte FHM.

Samme år utkonkurrerte "The Big Bang Theory" faktisk livesendingen av "American Idol", et av USAs mest suksessfulle programmer. Det sier litt om programmets popularitet. Serien er nå inne i sin 10. sesong.

Cuoco begynte sin skuespillerkarriere allerede i 1992, og har vært å se i mange TV-serier og filmer deriblant «Virtuosity», «Ladies Man», «Charmed», «Growing Up Bradey» og Disney-filmen «Alley Cats Strike». Hun ble imidlertid først kjent for sin rolle i den prisbelønte serien «8 Simple Rules», hvor hun fra 2002 til 2005 spilte den stereotypiske blondinen, Bridget Hennessy.

Tjener minst ti millioner kroner per episode

"The Big bang Theory" hadde premiere i USA den 24. september 2007.

Serien er laget av Chuck Lorre, som også har laget seriene "Dharma & Greg", "Two and a Half Men" samt jobbet på "Roseanne". Hans partner på showet er Bill Prady, som har jobbet på show som "Star Trek: Voyager" og "The Gilmore Girls".

Kaley var med fra første episode og skal da, ifølge Wikipedia, ha fått 60.000 dollar (i overkant av 360.000 kroner) per episode. Den lønnen har økt betraktelig.

I dag ligger honoraret på rundt én million dollar per episode pluss minst 0,25 prosent av seriens overskudd. Det summerer seg fort til godt over ti millioner kroner per epsiode.

Giftet seg med milliardærarving Karl Cooks

I september 2015 ble det kjent at skuespilleren Kaley Cuoco og tennisspilleren Ryan Sweeting skulle skilles etter et turbulent forhold som varte under to år.

Men i 2017 traff hun kjærligheten på nytt - i milliardærarvingen Karl Cooks. Nå ha paret giftet seg.

Nyheten delte Kaley selv på sin Instagram-konto sammen med bilder fra bryllupsdagen.

« Legally KCSQUARED 6-30-18», skriver Cuoco under det første bildet, og følger opp med « Ok let’s party!!!» kort tid etterpå.

View this post on Instagram

Legally KCSQUARED 6-30-18 ❤️

A post shared by Kaley Cuoco (@kaleycuoco) on

Prøv SIDE3+ gratis
Klikk her for 30 dager gratis tilgang *
Har du lest disse?
* Abonnementet fortsetter å løpe for 79,- per mnd. Ingen bindingstid.
Har du allerede en bruker? Logg inn her