GIKK NED 20 KG: I tillegg til å bygge muskler, gikk Hunter Hobbs ned 20 kg på tolv uker takket være et strengt trenings- og kostholdsregime.
GIKK NED 20 KG: I tillegg til å bygge muskler, gikk Hunter Hobbs ned 20 kg på tolv uker takket være et strengt trenings- og kostholdsregime.

Trening

Hunter Hobbs forvandlet kroppen på tolv uker

- Den største tingen jeg har lært er hvor stor påvirkning maten jeg spiser har på kroppen.

Publisert

Hunter Hobbs (24) har kontorjobb i et oljeselskap. Med en stillesittende arbeidshverdag og null fokus på kostholdet, snek kiloene seg på.

I januar 2018 bestemte han seg for å gjøre noe med det. Han la om kostholdet og begynte å trene målrettet. Hobbs tok et bilde av seg selv hver dag i tolv uker for å dokumentere effekten, og den er mildt sagt formidabel:

Trente 5-6 ganger i uken

Til den britiske nettavisen The Independent forteller Hobbs at han ville se hva som skjedde dersom han viet seg selv helt og holdent til å trene og spise sunt i en periode.

I løpet av de tre månedene gikk Hobbs ned 20 kg i tillegg til økt muskelvekst. Metoden på treningssenteret var styrketrening med vekter 5-6 seks ganger i uken etterfulgt av en 20-30 minutter økt med lett kardiotrening.

- Dette var litt ekstremt, du kan fremdeles få bra progresjon med noe mindre trening og en diett, skriver Hobbs om videoen på YouTube.

- Ikke noe gøy

Nøkkelen bak suksessen var å holde seg hundre prosent til planen. Hobbs innrømmer samtidig at metoden ikke er bærekraftig for folk flest over tid.

Blant annet var dietten dørgende kjedelig.

- Den bestod av mye kylling, søtpoteter, salater, havre og egg, forteller Hobbs.

- Jeg holdt meg unna alt av sukkerholdige drikker og alkohol også, og det er ikke noe gøy. Det verste var å skulle holde seg til planen 24 timer i døgnet og ikke la seg falle for all den usunne maten folk rundt meg spiste.

Leve sunt - og nyte livet

Til Independent forteller 24-åringen at han etter prosjektet føler seg mye bedre og er full av energi.

- Den største tingen jeg har lært er hvor stor påvirkning maten jeg spiser har på kroppen. Å vite hvor mye kroppen din får i seg er så viktig.

Planen framover er å finne en mer levelig mellomvei mellom å spise og leve sunt og samtidig kunne nyte livet.

Videoen til Hobbs fikk over 200.000 visninger på tre dager, men ikke alle lar seg imponere. I kommentarfeltet trekker enkelte fram at Hobbs later til å ha vært godt trent på et tidligere tidspunkt, og har nå trent seg tilbake i form - som ikke er like tungt som å starte på scratch.

Hva tenker du om forvandlingen?

blogg.no

Side3 Bildeshout

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på forsiden av Side3.no gjennom bildeshout.
Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.