Instagram

Han er sønnen til en feminist. Selv tjener han millioner og fyller instagramkontoen sin med nakne damer «bare for å provosere»

Ville fester, lettkledde damer og millioner av dollar. Tony Toutouni er lunatic_living på Instagram - og kan ikke begripe hvorfor en skal gifte seg.

Publisert Oppdatert

Bildedelingstjenesten Instagram har åpnet en helt ny verden for mennesker som vil dele livet sitt med kjente og ukjente. Bilder fra hverdagen med middag, trening og fritid er populære temaer blant brukerne.

Men for noen personer er Instagram ikke stedet der tirsdagens kokt torsk eller juniors første skritt deles, men heller et innsyn i deres elleville livsstil.

Amerikaneren Dan Blizerian er blitt kjendis på grunn av sin helsprø Instagram-konto fylt til randen av lettkledde damer, våpen, raske biler og poker med millioner av kroner i potten. Blizerian har følgelig blitt døpt «Kongen av Instagram» og har flere millioner følgere.

Les også: - 35 millioner kroner er en vanvittig pengesum. Klart det er trivelig å ringe kontofonen

Men det er ikke bare mannen med geiteskjegget som legger ut bilder av en livsstil de fleste av oss ikke kunne drømme om.

Den eksentriske forretningsmannen Tony Toutouni har i løpet av noen år opparbeidet seg en følgerskare på nærmere to millioner på bildedelingstjenesten. Som Instagram-kollega Bilzerian, legger forretningsmannen daglig ut bilder av den overdådige livsstilen full av penger, privatfly, luksusbiler, fester og yachter.

Og jenter, selvfølgelig. Mange jenter.

Feminist

Toutouni er opprinnelig fra Iran, men oppvokst i Los Angles. I et intervju nylig gjort med nettsiden LadBible, kunne millionæren avsløre at foreldrene hadde helt andre planer for sønnen enn at han skulle bli en kjendis på sosiale medier.

- Min mor var psykolog og min far en kjent journalist. De ville at jeg skulle følge i deres fotspor og ha en bra utdannelse og karriere, forteller millionæren i intervjuet.

- De (foreldrene red. anm) tillot meg ikke å ha visse venner, ville at jeg kun skulle studere og fokusere på en utdannelse slik at jeg kunne bli lege eller advokat. Det var alt de ønsket, legger han til.

View this post on Instagram

Sikorsky twin turbine helicopter to beat La traffic

A post shared by Tony Toutouni (@lunatic_living) on

Selv om amerikaneren hverken ble lege eller advokat, har det blitt karriere. Ifølge ham selv, startet han å tjene penger som 16-åringen. Toutouni viste seg å ha et talent for salg og som 17-åring kunne han tjene opp mot 100.000 dollar i uka. Etter hvert slo han seg opp som nattklubbeier i Los Angles, senere innen salg og kjøp av biler og eiendom. Drømmen var alltid å bli rik.

- Da jeg var yngre, levde jeg et helt vanlig liv. Jeg var faktisk en veldig bra student og god på skolen. Jeg kommer fra et konservativt og strengt hjem. Selv ville jeg alltid bare tjene penger. Jeg hadde ikke store tanker innen hva, jeg bare visste jeg ønsket å tjene mange penger.

Skal man dømme utifra millionærens sosiale medie-kontoer, ser det ut til at han har klart å oppfylle drømmen. Men de mange bildene av et liv i luksus, ser ut til å treffe en nerve hos flere. Mange har beskyldt Toutouni for å nedverdige kvinner og fremme et negativt kvinnesyn. Til LadBible, sier forretningmannen at det hele gjøres for å provosere.

- Jeg gjør det for å irritere mennesker. Om folk skal dømme meg, så skal jeg gi dem hvert eneste verktøy i kassa. Men alle som kjenner meg ler bare av dem som dømmer meg fordi de vet hvem jeg er.

Påstander om at han fremmer kvinnehat er han ikke enig i.

View this post on Instagram

Feminist are hard working women, my feet will testify

A post shared by Tony Toutouni (@lunatic_living) on

- Jeg ville aldri ønsket at en dame skulle gjort noe hun selv ikke vil. Jeg hadde aldri tvunget noen til å gjøre noe mot deres vilje.

Selv om Toutouni omtaler seg som feminist på Instagram, avslører han at det hele er med en sarkastisk tilnærming (om du trengte den oppklaringen).

View this post on Instagram

Why one when you can have it all #sisterwives

A post shared by Tony Toutouni (@lunatic_living) on

- Det at jeg omtaler meg som feminist er bare for å være sarkastisk. Jeg har ikke noe imot at kvinner arbeider eller har en karriere. Men jeg synes ikke kvinner skal kunne gjøre alt det menn gjør. Alt burde ikke være likestilt mellom kvinner og menn. Personlig synes jeg for eksempel ikke at damer burde drive med bodybuilding. Men jeg stopper ikke folk for å drive med hva de vil, mener millionæren.

View this post on Instagram

Equal rights motherfuckers #feminist #imfair

A post shared by Tony Toutouni (@lunatic_living) on

- Jeg er ikke homofob, jeg har mange homofile venner. Jeg har mange venner som er feminister. Dette er bare ting jeg mener og tenker. Det forhindrer meg ikke å være venn med noen som har andre meninger enn meg, forklarer Toutouni.

View this post on Instagram

Sunday Bumday

A post shared by Tony Toutouni (@lunatic_living) on

Det er ikke bare vanlige folk som lar seg provosere av den noe uortodokse livsstilen som presenteres på Instagram. Også amerikanerens foreldre liker dårlig hva sønnen viser frem på sosiale medier.

- Moren min hater livsstilen min intens. Hun synes det er det verste i hele verden. Hun er feminist og veldig opptatt av kvinners rettigheter. Hennes store drøm var at jeg skulle slå meg til ro, gifte meg og få barn. Noe som også var grunnen til at jeg giftet meg på et tidspunkt.

Nå ser det i midlertidig ut som «kongen» kan få konkurranse om hvem som har den mest elleville bildekontoen.

Les også: Så vanlig er det å være utro

View this post on Instagram

Just another fun day on the ocean

A post shared by Tony Toutouni (@lunatic_living) on

Gift - i 30 dager

For Toutouni var nemlig gift på et tidspunkt - i cirka 30 dager. Da ble det helt tyst på millionærens Instagram-konto. Ingen bilder av luksusbiler, lettkledde damer eller fest.

Følgere lurte på om mannen var syk, men sannheten var bare at han trodde han hadde funnet drømmekvinnen. En eiendomsmegler ved Juliann Nicole.

Toutouni og Nicole hadde vært av og på i fem år, men da paret ble gravide bestemte forretningsmannen seg for å fri.

- (...) Jeg giftet meg hovedsakelig for å glede foreldrene mine. I tillegg var hun gravid. Jeg forsøkte å blidgjøre alle foruten om meg selv.

View this post on Instagram

Baby mamma

A post shared by Tony Toutouni (@lunatic_living) on

Nå med en sønn i verden, bedyrer Toutouni at han virkelig forsøkte å redde ekteskapet - som altså varte i én måned. Det tok ikke lang tid før 45-åringen var tilbake i sin gamle livsstil.

Til LadBible forteller småbarnspappaen at han ikke tror sønnen vil mislike farens livsstil, når han en gang i fremtiden blir gammel nok til å se hva han driver med.

- Jeg kan ikke forstå hvordan min sønn ikke vil like tingene jeg gjør. Jeg gjør tingene som en mann og har det morsomt. Jeg kan ikke forstå at andre menn ikke vil ha det gøy.

- Jeg ønsker at min sønn skal leve livet. Drømmen er at han skal være lykkelig uansett hvordan han velger å leve livet, men jeg er veldig fornøyd med min livsstil. Den gjør meg lykkelig og fungerer for meg.

View this post on Instagram

Teaching my son how to drive

A post shared by Tony Toutouni (@lunatic_living) on

I motsetning til mange andre velstående personer, sier Toutouni at han neppe vil gifte seg på ny i fremtiden. Ekteskap har han ikke mye til overs for.

- Jeg forstår ikke hvorfor så mange menn aksepterer å binde og forplikte seg til alt de gjør når de gifter seg med en kvinne. Jeg mener giftermål er en utdatert ting, sier 45-åringen.

- Ekteskap var noe man trengte, fordi det før i tiden var fornuftig for begge parter. Men dersom man er velstående og kan ha alt man ønsker seg her i verden, kan jeg ikke fatte at ekteskap fungerer for deg. Det gir ingen mening for meg, forteller en oppgitt 45-åring.

Ikke bare ville fester

Til tross for at Instagram-kontoen til Toutouni får han til å fremstå som en oppblåst blære med altfor mye penger og fritid, viser et raskt Google-søk at millionæren egentlig er en fin fyr.

Les også:Her er Sports Illustrated nye forsidepike

Toutouni kom selv fra beskjedne kår og han donerer ofte betydelige summer til veldedige organisasjoner eller prøver å gi tilbake til samfunnet. I desember 2014 fylte han blant annet en liten lastebil full av leker som han delte ut til barn i Los Angeles' fattige områder.

Hans kontroversielle meninger og livsstil til tross, Toutouni understreker at det ikke er pengene som gjør han lykkelig.

- Det å være lykkelig i livet kommer innenfra. Jeg finner måter som gjør meg lykkelig, avslutter Toutouni.

Og en meget populær Instagram-konto.

(Kilder: Playboy, Instagram, The Lad Bible,Benzinga)

blogg.no

Side3 Bildeshout

Promotion

Dette er blogginnlegg fra blogg.no hvor bloggerne har kjøpt seg plass her på forsiden av Side3.no gjennom bildeshout.
Dette er tilgjengelig for alle bloggere på blogg.no.