Amanda (32) var lykkelig forlovet med kjæresten gjennom to år. Så fikk hun en merkelig venneforespørsel på Facebook ... Bildet er en illustrasjon.
Amanda (32) var lykkelig forlovet med kjæresten gjennom to år. Så fikk hun en merkelig venneforespørsel på Facebook ... Bildet er en illustrasjon.

Utroskap

Amanda (32) var lykkelig forlovet. Så dukket en merkelig venneforespørsel opp på Facebook

Facebook kan være skremmende presis når det gjelder hvilke personer du er sammen med.

Publisert

Er du aktiv på Facebook på mobilen din, og har takket ja til at appen kan få vite hvor du er? Har du kanskje lagt merke til at mennesker du nettopp har møtt dukker opp som forslag til personer du kanskje kjenner?

Det er enkel teknologi hvor Facebook gjetter på at du kjenner personer du nettopp har vært på samme sted som. Kanskje har dere allerede felles venner som også var på samme sted? Kanskje vil dere også være venner?

Det kan være en nyttig funksjon som knytter vennskap. Det kan også oppleves som invaderende.

FOR EN KVINNE i England snudde det opp-ned på det hun trodde var et lykkelig forhold. Til den britiske avisen Daily Mail forteller Amanda (32) historien slik:

Amanda hadde møtt drømmemannen. De hadde vært sammen i to år og var forlovet. Riktignok oppførte han seg rart og forsvant på jobbreiser fra tid til annen, men alt dette ble glemt da han fridde.

Så en dag mens hun flippet gjennom Facebook ble hun oppmerksom på profilbildet til en kvinne det sosiale nettverket foreslo som en venn.

Kvinnen var avbildet hånd i hånd med hennes forlovede.

Sjokkert blar hun gjennom kvinnens profil, og finner ut at de også har et barn sammen.

Amanda forteller at hun rasende ringer kjæresten og konfronterer ham med hva hun har funnet ut. Han bare legger på - og det to år lange forholdet er over.

Med Facebook installert på en mobil med GPS kan du få de mest overraskende venneforespørslene.
Med Facebook installert på en mobil med GPS kan du få de mest overraskende venneforespørslene.

MEN IKKE LENGE. Innen året er omme, tar han kontakt og sier at han har gjort det slutt med andre kvinnen. De to prøver igjen, men nok en gang viser det seg at han er utro.

Amanda avslutter forholdet nok en gang, men da det viser seg at hun er gravid får forholdet en tredje sjanse. Det skulle ikke vare lenge.

Nok en gang via Facebook blir kjæresten hengt ut av en ny person som forteller en historie om utroskap og lureri.

- Jeg valgte å dele min historie, og innen én time tok tre andre kvinner kontakt og fortalte liknende historier, sier kvinnen til avisen.

Forholdet var slutt for godt.

Overfor avisen benekter mannen at han har vært i forhold med andre kvinner samtidig, og hevder de forskjellige kvinnene er påfunn fra Amandas side. Heller ikke vedkjenner han seg barnet, og forteller til avisen at han har krevd DNA-test for å avklare om han egentlig er faren.

Kilde: Daily Mail.

Prøv SIDE3+ gratis
Klikk her for 30 dager gratis tilgang *
Har du lest disse?
* Abonnementet fortsetter å løpe for 79,- per mnd. Ingen bindingstid.
Har du allerede en bruker? Logg inn her