<b>FITBIT ACE 2:</b> Fitbit oppdater tilbudet til barn. Fitbit Ace 2 er et fullverdig aktivitetsarmbånd for barn. Det tåler tøff bruk, inkludert en tur i svømmebassenget.
FITBIT ACE 2: Fitbit oppdater tilbudet til barn. Fitbit Ace 2 er et fullverdig aktivitetsarmbånd for barn. Det tåler tøff bruk, inkludert en tur i svømmebassenget. Foto: Fitbit

Fitbit med fire nye aktivitetsmålere

Nå skal 6-åringen ha aktivitetsmåler

Fitbit er ute med fire nye aktivitetsarmbånd, inkludert en modell som passer for barn fra seks år og oppover.

Publisert Oppdatert

- Mange foreldre er opptatt av at barna er nok aktive, spesielt i overgangen mellom barnehage og skole, sier Lina Kjällström som er nordisk markedssjef i Fitbit.

Hun sier deres nye aktivitetsarmbånd, Ace 2, er tiltenkt barn fra seks år og oppover. Lina Kjällström understreker at armbåndet ikke har GPS og at dette ikke er et verktøy for å overvåke barn.

For hele familien

- Dette er en måte for hele familien til å bli med i "Fitbit-familien", sier Kjällström. Hun viser til at når mor og far har Fitbit, så åpner Ace 2 for at også barna kan se hvem som er mest aktive, konkurrere om hvem som tar flest skritt og delta i felles «utfordringer» via Fitbit-appen, sier Kjällström.

<b>FARGERIKT:</b> Klokker og armbånd i sterke farger er en del av Ace 2-konseptet.
FARGERIKT: Klokker og armbånd i sterke farger er en del av Ace 2-konseptet. Foto: Fitbit

LES OGSÅ: Verdens største amfibiefly

Fitbit Ace 2 har et design som tåler at barn er aktive. Armbåndet er vanntett, slik at det kan brukes til bading, og selve innpakningen er så solid at armbåndet skal tåle røff bruk.

Rimelige aktivitetsarmbånd for alle

INSPIRE: Fitbit Inspire HR og Inspire erstatter henholdsvis Alta HR og Alta.
INSPIRE: Fitbit Inspire HR og Inspire erstatter henholdsvis Alta HR og Alta. Foto: Fitbit

Fitbit lansere også to aktivitetsarmbånd som skal erstatte de små og lette armbåndene i Alta-serien. Disse får navnene «Inspire» og «Inspire HR». Begge er i en oppnåelig priskategori og vil koste henholdsvis 699 og 999 kroner. Forskjellen på disse to er at «HR-modellen» har kontinuerlig pulsmåling og at den kommer med 15 målbaserte aktiviteter. Det betyr at du kan velge å sette mål for distanse, tid eller kaloriforbruk for en spesifikk treningsøkt.

Billig smartklokke

Aktivitetsmåleren Fitbit Versa ser nesten ser ut som en vanlig klokke og har vært i salg et års tid.

Den kommer nå i en rimeligere variant under navnet Fitbit Versa Light. Forskjellen på Versa Light og Versa er, foruten prisen, at Versa Light kommer i flere nye farger og har noen færre funksjoner enn «storebror» Versa.

LES OGSÅ: Kom i form på 15 minutter

Den anbefalte prisen på Versa Light er oppgitt til 1599 kroner, mens Versa koster 1990 kroner. Rimeligste nettpris på Fitbit Versa er i skrivende stund 1.669 kroner, slik at her tipper vi at Versa Light raskt må under 1.500 kroner for å være konkurransedyktig.

<b>FASHION: </b>Fitbit satser på "fashion" med sine nye aktivitetsmålere. Her er Fitbit Versa Light med et av mange nye armbånd som kan kjøpes til Versa-modellene.
FASHION: Fitbit satser på "fashion" med sine nye aktivitetsmålere. Her er Fitbit Versa Light med et av mange nye armbånd som kan kjøpes til Versa-modellene. Foto: Fitbit
Prøv SIDE3+ gratis
Klikk her for 30 dager gratis tilgang *
Har du lest disse?
* Abonnementet fortsetter å løpe for 79,- per mnd. Ingen bindingstid.
Har du allerede en bruker? Logg inn her