Vårjakkene du trenger nå

Våren er i sikte, og her er jakkene du skaffer deg til den lyse sesongen.

De dagene hvor solen titter frem kan man kjenne det på kroppen. Våren er her veldig snart, og det er det mange som gleder seg over.

Noe av det beste ved våren er å kunne legge bort de tykke og lange vinterjakkene, og bytte de ut med lettere jakker. Med ett kjennes det ut som du er 10 kilo lettere, og det er en deilig følelse.

Trenger du en ny vårjakke er det lurt å se på det nå. Nyhetene er allerede i butikken, og de kuleste plaggene forsvinner fort fra hyllene.

Vi har samlet sammen trendy og stilige jakker innenfor 5 ulike kategorier. Ta en titt på utvalget nedenfor.

Sjekk ut hele jakkeutvalget her.


Denim-jakker

Denim går aldri av moten, og nå som avslappet gatestil er så i fokus er det mer trendy enn noen gang. En skikkelig jeans-jakke er derfor et must i din garderobe.

Jeansjakke

Wood Wood – Samsøe & SamsøeSamsøe & Samsøe


Beige-varianter

I høst så man mye til “beige-on-beige”-trenden, og det ser ikke ut som det blir noen stopp på dette i vår. Beige er en farge som man ser i moteverdenen år etter år, så om du investerer i en jakke av denne typen gjør du et godt valg.

lyse-varjakker

J. LindebergHopeTiger of Sweden


Trenchcoat-varianter

En trenchcoat er en litt tynnere type frakk som er perfekt om våren. Det britiske luksusmerke Burberry er anerkjent for å være de som har designet frakken, og den ble faktisk først brukt blandt britiske arméoffiserer. Nå til dags er den brukt av alle og er veldig fasjonabel.

trenchcoats

 Filippa KMatiniqueTommy Hilfiger


Skinnjakker

Skinnjakken er et plagg som burde være på plass i enhver manns garderobe. En ren svart eller mørk skinnjakke vil gi deg en klassisk stil, som fint komplimenterer de fleste antrekk.

Skinnjakker-vaar

Seleted HommeSamsøe & SamsøeWood Wood – Won Hundred


Kragejakker

Jakker med krage ser man mer og mer av, og skjorten har plutselig fått en ytterplagg-funksjon. Gliselåsen er også en detalj som man ser mye av. Disse jakkene er lette og ledige, og kan fint brukes utover sommeren også, når den tid kommer.

Kragejakker

Han Kjøbenhavn – Han KjøbenhavnHope


Bomber-jakker

De siste årene har bomber jakken utviklet seg til å bli et må-ha produkt. De gir deg en veldig stilig og urban look, og det er aktuelt nå som gatestil regjerer motebildet. Under finner du forskjellig typer, fasonger og fargevarianter av den populære jakken.

Bomber

Alpha Industries – J. LindebergKnowledge Cotton Apparel – Alpha Industries


Sjekk ut alt av vårjakker her.


Les også:

Skjortene du går for nå

Slik sikrer du et godt inntrykk på date

LES OGSÅ