Sommerfest: Dette kan du ha på deg på sommerens festligheter!

5 antrekk som du kan bruke på sommerens mange grill- og hagefester.

Sankthansaften er rett rundt hjørnet, men det blir sannsynligvis ikke den eneste sommerfesten du skal på i år. Nei, grill- og hagefester får man aldri nok av, og hvis været holder seg fint ut resten av sommeren kan du være sikker på at det blir mange utefester.

Sjekk ut Care of Carl for alt av klær til sommerfesten.

Når du skal på fest må selvfølgelig antrekket være på plass, og vi har funnet frem to enkle antrekk som passer godt til sommerfest-anledningene. 

Husk å følge @Side3Stiltips på instagram!


For de enkle feiringene

Skal du på familiefest på formiddagen trenger du ikke å gå for den mest pyntede stilen. Her kan du gå for en enkel skjorte og shorts. Bruk dette gjerne med maritime effekter som seilersko og en stripet genser i marineblått og hvitt. 

Les også: Linskjorter til de varme dagene

Antrekk 1

SkjorteShortsGenserSkoSolbriller


Den som skiller seg ut

Dersom du er typen som liker å skille deg ut er en mønstret skjorte et godt valg. Skjorten fra The GiGi er lett og ledig, og super på de varme dagene. Med lyse farger og brune detaljer får du en gjennomført og kul stil.

Eton sin blomsterskjorte vil også imponere. og med en jeansjakke får du en litt røffere stil. Solbrillene fra Garret Leight blir prikken over i-en på dette antrekket.

Les også: Slik bruker du skinnjakken

Antrekk 3

SkjorteKlokkeBukseSneakersBelteSolbriller

Antrekk 5

SkjorteBukseJeansjakkeSneakersSolbriller


To “dressede” varianter

Dersom festen er på kvelden kan det være fint å komme i en mer “dresset” stil. Linbukser er avkjølende, og vil derfor være et perfekt valg på de varme sommerkveldene. En stripete lyseblå skjorte kompletterer den beige fargen i disse linbuksene. Med en marineblå blazer og et par brune loafers er du klar for sommerfesten.

Bruk gjerne linbuksen sammen med dens tilhørende blazer. En grønn skjorte gjør seg godt inni blazeren, og med noen mørkebrune elementer får dressen en fin finish. 

Les også: De største trendene for vår og sommer 2018

Antrekk 2

BlazerSkjorteBukseSkoSolrbiller

Antrekk 4

BlazerSkjorteBelteBukseSkoSolbriller


Husk å følge @Side3Stiltips på instagram!

insta

LES OGSÅ