Sommerantrekk: Klær for de varme dagene

Nå er det for lengst på tide å ta frem de lettere klærne.

Nå i det siste har det virkelig vært sommer i Norge, og sol og fint vær betyr mindre og lettere klær, men det skal ikke ha noe å si på stilen din.

Vi har satt sammen noen forslag til sommerantrekk til forskjellige situasjoner. Her er våre tips til hva du kan ha på deg, enten om du skal grille i parken med venner, dra til stranden for å bade, eller trenger et stilig sommerantrekk for en lang bykveld.

Husk å følge @Side3Stiltips på instagram

Klar for parken

I parkene er det fult av liv om dagen. Gå for noen lette og lyse klær. En denimshorts sammen med en luftig T-skjorte er den perfekte stilen for en varm sommerdag. Med hvite sneakers og stilige solbriller til er du klar for en tur i parken.

Les også: Det beste av sommersko

Parkantrekk

T-skjorteShortsBagSolbrillerSneakers


Stranden

Til stranden er det ikke så mye du trenger. Gå for en stilig og fresh badebukse med en enkel lin-overdel. Solbrillene må selvfølgelig være på plass når solen er på sitt varmeste.

Stranden

SolbrillerSkjorteBagBadebukseFlipflop


By-dagene

De dagene hvor du holder deg i byen er det fint å gå for en litt renere stil. Finn frem en hvit skjorte og kombiner den med beige farger. Sammen med hvite sneakers vil antrekket se utrolig gjennomført ut.

Les også: Skjortene du bruker på de varmeste dagene

Dagen

SkjorteKlokkeShortsBrillerSneakers

For de lange sommerkveldene

Enten om du skal møte noen venner for en middag, dra ut på byen eller kanskje på date er det fint å pynte seg litt når kvelden nærmer seg. Bruk en svart shorts sammen med en mønstret og fresh skjorte. Solbrillene trenger du selv på kvelden, for solen går ikke ned før nærmere midnatt. 

Kveld

SkjorteBelteSolbrillerShortsSneakers


Husk å følge @Side3Stiltips på instagram!

instagram


Les også:

Solbrillene du går for denne sesongen

De stiligste badeshortsene i år

LES OGSÅ