Solbriller til sommeren

Gjør deg klar til mer solskinnsvær med et par nye solbriller.

Nå skinner solen mer og mer, dag for dag. Da er det viktig å tenke på beskyttelse for øynene. Det finnes mange kule varianter av solbriller der ute, og den typen du går for vil fungere som prikken over i-en på stilen din.

Sjekk ut hele utvalget på solbriller her.

Vi har valgt ut noen stilige typer nedenfor. Ta en titt på utvalget, og gjør deg klar for enda flere solskinnsdager i sommer.

Husk å følge @Side3Stiltips på instagram.


Clubmaster

Varianten med bare ramme på toppen er en klassiker som kommer igjen vært år, og her er Ray-Ban er spesialister. Du finner clubmaster-briller med forskjellig tykkelse på rammen, og også annerledes fasong.

Club

Lyse glassMørke glassRundere fasong


Runde

Solbrillene som er tynne med runde rammer er veldig stilige. Det minimalistiske designet er tidløst, så her gjør du et godt kjøp dersom du går for en av disse.

Runde

Le SpecsGiorgio Armani – Ray-Ban


Pilotbriller

Pilotbriller har eksistert i lang tid nå, og vi går aldri lei de. Ray-Ban er også her kjent for sine klassiske pilotbriller, men du finner andre former og varianter av typen fra andre merker.

Pilot

Ray-BanBurberryLe Specs


Ekstra detalj

Det finnes mange trendy typer solbriller som har en ekstra detalj som gjør at de skiller seg ut fra andre typer. Med disse vil du løfte stilen din til et nytt nivå.

Andre varianter

HAN Kjøbenhavn – Thom Browne – Nividas


Husk å følge @Side3Stiltips på instagram!

instagram


Les også:

Linskjorter for de varme dagene

De stiligste badeshortser

Sneakers for sommeren

LES OGSÅ