(iStock)

Mote for menn

Slik vil jentene at du skal kle deg i vinter

Denne stilen liker jenter mest.

Del på facebook Del på twitter Del på google+ Aleksandra Cybulska

Selvtillit og utstråling er vel og viktig, men en gjennomført stil skader heller ikke. En mann som ser velstelt ut, har en avslappet og kul stil i tillegg til å utstråle selvtillit er noe jenter setter pris på hos det motsatte kjønn.  Vi har spurt en gruppe jenter om hva de finner mest attraktiv ved en manns stil og dette er hva de svarte.

Les også: 7 dager, 7 antrekkTidløse kvalitetsklær

Det er ikke nødvendigvis en type stil alle jenter faller for, men det er en rød tråd i form av komfort og tidløse klassikere.

"Jeg liker tidløse kvalitetsklær. Invester i frakk av god kvalitet og tidløst design. Stilen kan godt være enkel, men med noen fine detaljer som enn kul klokke, skinnsko av god kvalitet og et fint skjerf."

(Ingrid)

Frakk Tiger of Sweden - Lue Polo Ralph Lauren - Genser Gant - Skjerf Eton - Klokke Montblanc - Sko Gant - Jeans Jacob Cohen

Her kan du titte mer på vinterens nyheter


Litt rampete til fest

Jenter vil at menn skal utforske litt og variere litt. Hverdagsantrekk og festantrekk bør skille seg litt ut.

"Litt sliten jeans og hvit t-skjorte til hverdags, men gjerne en strøket skjorte og stiv blazer i formelle settinger. Til fest er det veldig stilig med litt «rampete klær» som skinnjakke og litt sliten t-skjorte med noen kule joggesko."

(Irma)

Les også: Julegavene du ikke åpner foran andre


Skinnjakke Iro - Sneakers Paul Smith - Armbånd Bally - Armbånd Tateossian - Chinos NN07 -T-skjorte Replay

Les også: De kuleste opplevelsesgavene til han


Komfort utstråler selvtillit

"Enig med jentene over. Jeg liker at gutten har på seg noe han er komfortabel i som en strikka genser, frakk, jeans, semska Chelsea boots og en strikka lue på vinteren. "

(Hanne-Maren)

Les også: Vintersko du trenger nå!


Skjorte Morris - Parfyme Creed - Sko R.M Williams - Genser Morris - Klokke Sjôô Sandstrøm - Jeans Morris - Frakk Morris Heritage - Lue Aamanda Christensen


Les også: 4 perfekte jobbantrekk