Slik sikrer du et godt førsteinntrykk på date

Stilen din har en stor påvirkning på inntrykket daten din sitter igjen med av deg. Her er fire antrekk du kan gå for på neste date.

Nytt år betyr nye muligheter på kjærlighetsfronten. Om du er singel i 2018, er det en mulighet for at det blir litt “dating” på deg fremover. Ikke glem at Valentines Day er rett rundt hjørnet.

Selv om du sikkert vet hvordan du skal sjarmere på date, kan et fint antrekk virkelig gjøre det enklere for deg. Et godt førsteinntrykk er viktig, og stilen din vil definitivt ha en stor påvirkning på hvordan du blir oppfattet.

For å hjelpe deg og ditt “dating game”, har vi kommet opp med fire ulike antrekk du kan gå for. 


Hverdagslig med trendy detaljer

Et klassisk date-scenario er å ta en kaffe eller øl. I en slik setting skal du ikke være stivpyntet og formell. Gå for et hverdagslig uttrykk hvor du mikser klassiske elementer med avslappede plagg. Dette passer den avslappede atmosfæren som hører med en kafé eller bar. 

Antrekk1

FrakkHalv-turtleSkjerfBootsBukseKlokke


Enkelt

Å tone ned antrekket er helt innafor, for noen ganger er det enkle det beste valget. Hel-fargede og minimalistiske plagg som går mot en sporty stil passer perfekt til en tur-date. Gå fortsatt for plagg som har klassiske preg. På date skal nemlig stilen din være ren.

Sporty

DunjakkeGenserLueChelsea bootsJeansBelte


Røft

En “edgy” vri på date-antrekket kan gi deg det overtaket du trenger for å imponere. En foret skinnjakke gir deg en røff stil, og kombinert med en oversized strikkegenser og et par Dr. Martens er du klar for å sjarmere.

Røft

SkinnjakkeTurtle neckSkjerfKlokkeBukseBoots


Pyntet

Om du virkelig vil imponere på date går du for et pyntet antrekk, men pass på at anledningen er riktig. Dersom planen er å spise middag på en fin restaurant på kvelden er et pyntet antrekk veldig passende. Ikledd en fin blazer, en matchende skjorte, og tilbehør som kompletterer antrekket, kan det ikke gå dårlig. Da er førsteinntrykket i boks.

pyntet2

BlazerSkjorteFrakkSkjerfBukseSlipsSko


LES OGSÅ