Slik kler du deg for jobbintervjuet

Antrekkene som kan sikre deg drømmejobben

Har du et jobbintervju i nærmeste fremtid? Eller tenker du kanskje at det er på tide med en forfremmelse? Hvordan du både kler og ter deg har ofte like mye å si for om det blir nettopp du som sikrer deg drømmejobben. Her er hvordan du kler deg for de forskjellige gradene, med budsjetter som reflekterer nivået på stillingen. Lykke til!

Nybegynner

Det trenger ikke koste en formue å se ut som en av storkarene, og hvis man er ny er det ikke sikkert man har et stort budsjett til jobbantrekket. Denne dressen er både elegant og skarp, og har masse personlighet. Den er av god kvalitet, og likevel koster den under 2000 kr. Som en første jobbdress er denne perfekt, og den kan styles på mange måter. De andre elementene koster for øvrig under 300 kroner hver, så her kan du vinne mye ved å bruke lite.

1g

Dress fra RW HERBelte fra KIOMI HERSkjorte fra KIOMI HERSlips fra Selected Homme HER

Forfremmelse

Har du vært i jobben en stund og er klar for å rykke opp, vil du kanskje legge litt ekstra i jobbantrekket for å vise at du investerer i hvordan du fremtrer. Denne dressen fra Tiger of Sweden har upåklagelig kvalitet, i tillegg til at den er enormt allsidig. Det er også på tide å gå til innkjøp av skikkelige kvalitetssko, og disse fra Doucal’s oser klasse. Da viser du at du  tenker kvalitet. Det setter enhver sjef pris på.

dos

Dress fra Tiger of Sweden HERSlips fra Hugo Boss HERSko fra Doucal’s HERBelte fra Tommy Hilfiger Tailored HERSkjorte fra Eton HER

Lederstilling

Denne dressen fra det berømte britiske motehuset Burberry, kan bestilles her fra den eksklusive butikken Mr. Porter. Likevel kommer det luksuriøse settet på rett under 12000 kr pluss toll. Det er en relativt liten investering for den første direktørdressen. Pass på å matche med en velsydd skjorte, nye dressko og ikke minst en sjefsklokke, slik som denne fra Hugo Boss.

tre

Dress fra Burberry HERSlips fra Brioni HERSko fra Magnanni HERKlokke fra Hugo Boss HERSkjorte fra Eton HERLES OGSÅ