Slik kan du style jeansen

Denim er i motebildet mer enn noen gang. Her har du tre ulike varianter å bruke buksetypen på.

Den klassiske jeansen går aldri av moten, men spesielt det siste året har denim vært veldig aktuelt. Det ser man tydelig i moteverdenen, ettersom flere av de store motehusene har lekt seg med stoffet i årets kolleksjoner. Det er spesielt på “gatenivå” at man ser stoffet bli brukt hyppig, og det på grunn av denim kan gi et kult og urbant uttrykk, men denim kan brukes på mange flere måter.

Jeansen finnes i mange forskjellige fasonger og farger. Du har jeansene som er vide og behagelige som passer best i en uformell setting, men du har også de jeansene som er allsidige og som går til de fleste settinger.

Les også: Lette jakker til sensommeren og høsten

Vi har håndplukket ut noen jeans nedenfor, og satt dem sammen med passende plagg. Det er en fin blanding av stilige og tøffe jeans, så ta en titt og klikk deg inn på dine favoritter.

Sjekk ut hele utvalget av jeans hos Boozt her, CareofCarl her, og NLY Man her.


Husk å følge @Side3Stiltips på instagram her!


Denim on Denim

Denim på denim kan gi et veldig tøft uttrykk. Sammen med en hvit t-skjorte og hvite sneakers får du en kul stil som passer fint til sensommer-været. Prikken over i-en på dette antrekket er de lyse solbrillene fra Oliver Peoples

Denim on Denim

 

JakkeT-skjorteBelteJeansSolbrillerSneakers


Skjorte for en pyntet variant

Man kan selvfølgelig dresse opp jeansen også. Kombiner jeansen med en fin og mønstret skjorte, og kompletter jeansen og skjorten med brune detaljer. Med en fin trench coat, og en frisk parfyme er du klar for å bruke jeansen i en litt mer pyntet setting.

Les også: Tre shorts, tre antrekk

Skjorten

 

Trench CoatSkjorte – Jeans – BelteSkoParfyme


Den mørke varianten

Svart er en anvendelig farge, og derfor er en svart jeans et must i enhver manns garderobe. Et helsvart antrekk kan gi en kul stil, spesielt om du fortsatt har litt farge fra sommeren. Med en velduftende parfyme og en mateallisk klokke er antrekket komplett.

Mørkt

 

JakkeKlokkeGenserJeansSneakersBelteParfyme


En røff vri

Lyse og frynsete jeans gir deg en røffere look. Kombiner denne typen jeans med en stilig t-skjorte, noen tøffe sneakers, og en kul bomber-jakke. De klassiske Vans sneakersene er en favoritt hos mange, og tro på oss når vi sier at de kommer til å bli en favoritt hos deg og.

Les også: Herreparfymer du burde prøve ut

Lys

 

JakkeJeansT-skjorteBelteSneakers


Husk å følge @Side3Stiltips på instagram!


LES OGSÅ