Pulsklokke: Den perfekte hjelpen til din treningsøkt

En pulsklokke kan motivere deg til å nå nye høyder på treningsfronten.

Pulsklokker har de siste årene blitt et stadig viktigere hjelpemiddel for svært mange. Uansett om du er nybegynner eller proff, kan en god pulsklokke hjelpe deg til å nå nye nivåer på treningen. Man kan nesten se på klokken som en personlig trener festet på håndleddet.

Når du kjøper en treningsklokke, er bruksområdet det første du skal tenke på. Hvilken type trening skal du bruke den til? Hvor mye trener du? Hvilke funksjoner tror du at er nødvendig for deg?

Klikk deg inn til hele utvalget av pulsklokker hos Outnorth her.

Hvis du ofte er ute og løper eller sykler er en klar og tydelig skjerm til stor hjelp, spesielt på kvelden. Dersom du svømmer ofte bør du gå for en klokke du vet vil tåle å være under vann.

Les også: Løpeskoene du trenger i år

Vi har valgt ut en rekke varianter av pulsklokker nedenfor. Med disse klokkene blir det enklere å yte maksimalt under hver trening. Klokkene gjør treningen både morsommere og enklere.

Klikk deg inn til hele utvalget av pulsklokker hos Sportamore her.


Suunto

Suunto sine pulsklokker er laget for løpere, og spesielt de som liker utendørs trening. Modellene til Suunto kommer med GPS og batteri som kan lades. 

Suunto

Klokke 1Klokke 2Klokke 3


Polar

Pulsklokkene fra Polar registrerer daglig aktivitet, trening og søvn. De gir deg den informasjonen du trenger for å nå dine trenings-mål. Om du er en svømmer er også disse klokkene å foretrekke.

Polar

Klokke 1Klokke 2Klokke 3 – Klokke 4


Garmin

Med Garmin sine pulsklokker kan du være sikker på at du får ut alt på treningsøkten din. Garmin er eksperter på GPS-navigasjon, og dette gjør klokkene perfekte for økter ute i skog og mark. 

Garmin

Klokke 1Klokke 2Klokke 3


Les også:

Det beste av sneakers

Årets badeshortser

LES OGSÅ