Plaggene menn trenger til høsten

Dette skaffer du deg nå

Høsten er rett rundt hjørnet, og det er snart over med badeshorts og singlet (med mindre du skal på sen ferie, selvsagt).

Sesongen er på ingen måte deprimerende klesmessig, og vi har samlet plaggene du trenger fra årets viktigste trender, så du føler deg enda et hakk bedre når jobbhverdagen starter igjen.

Gensere

Nå er det på tide å få frem genseren igjen, og i år er det nøytrale jordfarger som grønt, brunt og beige som gjelder. Skaff deg gjerne en fin cardigan slik som denne fra Calvin Klein, og sjekk absolutt ut modellen fra Nuur.

Total - Kopi

Øverst fra venstre: Calvin Klein  – Calvin KleinNuurKnowledge Cotton Apparel – SAND

Skjorter

Denimskjorta og den rene hvite er ting man bruker nærmest daglig, og det er lurt å skaffe seg en ny og fresh modell før det blir utplukka i størrelsene. Også i skjortene kan du gå for grønntoner, og gjerne over lyse jeans.

Total - Kopi

Fra venstre: Polo Ralph LaurenPolo Ralpu LaurenNN07


Bukser

Som nevnt er lys denim inn i år, og husk å oppgradere buksegarderoben med fargene som gjelder i år. Vi digger for eksempel denne fra Tiger of Sweden.

Total - Kopi

Fra venstre: Filippa KTiger of SwedenCarhartt

Tips: Se rabattkoder til nettbutikkene her

Jakker

En av årets feteste blazere er denne fra Topman, og spesielt dyr er den heller ikke. Ellers er det på tide å investere i en anvendelig vaffeljakke, og ikke minst en skikkelig skinnjakke. Den olivengrønne skinnjakka fra Serge Pariente er en av årets råeste.

Total - Kopi

Fra venstre: LexingtonTopmanSerge Pariente

Se høstens nyheter til herre hos Zalando her

Sko

Bytt ut sandalene med en skikkelig par freshe, nye sneakers, slik som disse fra New Balance og J. Lindeberg (de kommer også i marineblå her). Penskoene fra Hugo Boss gir deg garantert oppmerksomhet på byen.

Total - Kopi

Fra venstre: Hugo BossJ. LindebergNew Balance

Tilbehør

Ha tilbehøret i orden med elementer i kvalitet. Vi digger den nye skinnkolleksjonen fra Hugo Boss, og holder kvalitet med et grønt kvalitetsslips fra Paul Smith, og tortoise-briller fra Armani.

Total - Kopi

Solbriller fra Giorgio Armani – Veske fra Hugo Boss – Slips fra Paul Smith


Se det nyeste nye hos Boozt her

Tips: Se rabattkoder til nettbutikkene her

LES OGSÅ