Norske Sondrey fronter Peak Performance sin seneste kampanje

"This Is Peak Performance By Sondrey"

Høsten 2017 lanserte Peak Performance en global kampanje hvor influensere tolket varemerket gjennom egenproduserte filmer og bilder hvor de selv satt sitt preg på merket under navnet «This is Peak Performance By». 


Nyheter fra Peak Performance

Overdeler

Svart skjorteMilitær-mønstret skjorteHettegenser

Sjekk ut alt av nyheter fra Peak Performance her.


Denne SS18-sesongen kommer det til å rulle ut enda et knippe «This is Peak Performance By» filmer, og denne gangen er det den norske R&B artisten Sondrey, eller Sondre Mulongo Nystrøm som er hans egentlige navn, som skal fronte merket på sin måte.

«Det å være aktiv er mer enn bare en sport. Som artist er jeg alltid på utkikk etter ny inspirasjon og den inspirasjonen finner jeg ofte på vei til studio. På banen, mens jeg lager ny musikk eller mens jeg skriver nye tekster.» – Sondrey  


Nyheter fra Peak Performance

Jakker

Jakke 1Jakke 2Jakke 3Jakke 4Jakke 5

Sjekk ut alt av nyheter fra Peak Performance her.


DSC_3489


Foto: (Foto: Michael Ray Vera Cruz Angeles – @akam1k3)

Sondreys karriere startet med talentshowet «The Stream» og debutsingelen «Issues». This is Peak Performance by Sondrey gir deg en sniktitt inn i den kreative prosessen i studioet og gjennom Oslos gater hvor han henter inspirasjon. 

Ta en titt på videoen nedenfor.


Nyheter fra Peak Performance

Bukser

Bukse 1Bukse 2Bukse 3

Sjekk ut alt av nyheter fra Peak Performance her.


Video: Thomas Flått – @tjomm1


Om «This is Peak Performance By»:

Å være aktiv er mer enn bare en sport. Det er mer enn en hobby eller det å nyte fritiden sin. Det er hvordan vi kommer oss til jobb, hvordan vi reiser og hvordan vi kobler av, enten alene eller sammen med venner. «This is Peak Performance By» fra Peak Performance handler om akkurat dette. Som profesjonelle, som skikjørere, løpere, kreatører og eventyrere – det handler om det hverdagslige livet. Peak Performance sitt design gjenspeiler mangfoldet og denne livsstilen. Nyskapning og innovasjon ligger i deres DNA. Peak Performance liker å overraske, å gjøre ting annerledes.

«Istedenfor å bare fortelle historien vår selv, har vi bedt kreative personer i nettverket vårt om å, gjennom sin egen stil og estetikk, tolker hva Peak Performance er for dem.» Sier Malin Broberg, PR & Communication Manager hos Peak Performance.


Les også:

Her er Skandinavias motenyheter

Sneakersene du bruker denne våren

Alt av pensko

LES OGSÅ