Julegavene du kjøper til tenåringen

Favorittene til tenåringsgutten

Det er ikke like lett å finne ut hva du skal kjøpe til fyren som ikke lenger er barn, men som heller ikke er blitt helt voksen. Derfor har vi satt oss ned og laget det vi vil kalle en god guide til gaver du kjøper til tenåringsgutten – enkelt delt inn i kategori. God jul!


Klær

PicMonkey Collage

En lyseblå Oxford-skjorte fra Polo Ralph Lauren er et plagg han kan bruke til nesten hva-som-helst. Om han har dårlig tid eller ikke vet hva han skal ta på seg er den nesten alltid en sikker vinner, som absolutt er verdt prisen. Finn den her.


Et annet plagg som kan brukes til både hverdags og pent er pologenseren. Denne fra Bertoni er ikke spesielt dyr, og passer både til dress og jeans.
Den finner du her.

Undertøy er viktig å oppgradere, og selv om det vanligvis skal være “kjedelig” å få til jul så gjelder ikke det bokserne fra Björn Borg. Ikke bare er de kjent og populære blant unge – de nye Performance-modellene er ekstremt behagelige å ha på seg. Finn riktig størrelse her.


Teknologi

PicMonkey Collage

Det splitter nye treningsarmåbdet Samsung Gear S3 er helt rått! Det er raskere enn tidligere modeller, har innebygget pulsmåler, er vanntett og har WiFi og NFC. Råskinnet finner du her.

Det nyeste nye er virtuell virkelighet-spill, og den nye Sony PlayStation VR gir spilleren en unik følelse av å virkelig være i spillet. Finn den her.

Er han fan av sport og aktivitet, eller bare glad i å ta bilder? Eller kanskje begge deler? Det feteste actionkameraet på markedet nå er den nye GoPro Hero5. Det tar bilder i ville 4K, har bildestabilisator, touchscreen og til og med talekommando. Ja, også er det vanntett. Les mer om GoPro Hero5 her.


Tips: Se rabattkoder fra nettbutikkene her


Grooming

PicMonkey Collage

Tenårene er alderen der også gutta begynner å bli mer bevisst på å lukte godt. Det er mange parfymer der ute, men en av våre allroundfavoritter er Invictus av Paco Rabanne. I denne boksen følger det også med deodorant, som det ofte, vel, er behov for i den alderen. Finn gaveboksen her.

Når er han i alderen der det begynner å vokse hår både her og der, og det er kanskje på tide å barbere seg. Gi han en et stilig barberingssett med en skikkelig kost og såpeskål, så blir du favoritt-avsenderen. Her finner du settet.

Mange tenåringsgutter er opptatt av håret, og det er ikke alltid like lett å få sveisen til å sitte som den skal. Vi har et insider-tips: Voksen fra Björn Axén er testet av flere på huset, og er en favoritt. Her finner du den.


Tilbehør

PicMonkey Collage

Ryggsekken er tilbake for fullt, og er nå mye fetere enn bagen. Rains er et av våre absolutte favorittmerker, og har både stilige og sporty sekker som passer til de fleste antrekk. En sikker finner. Se også flere farger her.

En fin hverdagsklokke gjør mye med et antrekk, og trenger absolutt ikke være så dyr. Daniel Wellington sine ur har vært en favoritt blant både unge og voksne lenge. Du finner dem her.

Nå er det kanskje på tide for ham å få seg en skikkelig lommebok? Gi ham en fin modell i skinn, så den holder. Den skal tross alt brukes hver dag. Denne fra Polo Ralph Lauren er enkel og stilig. Den finnes her.


Bøker

Ikke hør på det de sier; print er ikke død (og dette kommer fra Nettavisen). En god bok er vanskelig å slå, men å velge en roman kan være en utfordring. Derfor syns vi du bør safe med en av disse tre:

PicMonkey Collage

Humor er alfa og omega, og denne samlingen av trioens mest populære (og villeste) dilemmaer kommer garantert til å gå rett hjem. “Radioresepsjonens 169 dilemmas” her.

Snart skal han ut av redet (forhåpentligvis?), og da må han kunne lage mat. Gi ham denne redningen tidlig, så har han en lettere start på voksenlivet. “Hverdagsmat” her.

Denne boken bør alle unge mennesker ha. Seriøst. Den må leses. Gi ham denne, og spar ham både hodebry, våkenetter og ikke minst penger. “Din økonomi” her.


Friluft

PicMonkey Collage

Er snowboardfrelst har G-sport tilbud på noen fete pakker med brett og bindinger. Dette er et klassisk brett som passer alle forhold og til et moderat ferdighetsnivå. Også koster settet knappe 2500 kroner. Her finner du det.

Ei god vinterjakke kan være vanskelig å finne, spesielt en som både er rimelig og som passer til både hverdags og på fjellet. Vi syns denne fra Stormberg er midt i blinken til ham. Jakka finner du her.

Selv om det er snø og vinter er det mange tenåringsgutter som liker å løpe ute i frisk luft. Vi syns Under Armour er et av verdens feteste treningsmerker, og strekker oss så langt til å kalle det et favorittmerke. Denne jakka kommer til å bli flittig brukt. Løpejakka kan du finne her.Se rabattkoder fra nettbutikkene her


LES OGSÅ