Stiltips

Juleantrekkene menn går for i år

Det må ikke nødvendigvis være dress

Del på facebook Del på twitter Del på google+ Daniel Bratterud

Vi er i full gang med julebordsesongen, som ofte strekker seg langt ut i januar. Det skal litt til å være kreativ for hver gang man skal bytte fest, og derfor har vi laget en guide med fine forslag til hva du kan ha på deg denne sesongen. Selvsagt med lenker til hvor du enkelt får tak i plaggene.

Og bestiller du før 15. desember er du garantert å ha klærne levert før jul, så du har antrekket klart til både nyttår og nyåret!


Klassikerne er vanskelig å slå, og en ren smoking eller mørk dress ser alltid bra ut. Hva med å mikse det litt opp og gjøre antrekket med personlig og julete med å sprite opp med en rød skjorte? Vi digger denne fra Hugo Boss.

Smoking fra Selected Homme - Rød skjorte fra Hugo Boss - Hvit skjorte fra Seindensticker - Sløyfe fra Pier One - Sko fra Base London


Å se bra ut på julefesten betyr ikke nødvendigvis å være stivpyntet. En fin pologenser hever ethvert antrekk flere hakk og ser både avslappet og pent ut. Kombiner med en fin klokke og en klassisk jakke.

Jakke fra Pierre Cardin - Genser fra Tom Tailor - Klokke fra Daniel Wellington - Jeans fra Esprit - Sko fra Nike


Her finner du hele partyutvalget hos Boozt


Vi digger folk som tør å prøve andre ting, og det å tilføre farge til et antrekk viser muskler. Denne dressjakka fra KIOMI er den perfekte julejakka, og vi har bestilt den selv!

Dressjakke fra KIOMI - Skjorte fra edc - Jeans fra Diesel - Parfyme Code Profumo fra Armani - Sko fra Pier One


Mørkeblå dress fungerer til alt, og er den mest anvendelige av de klassiske dressmodellene. Denne modellen fra Esprit koster ikke skjorta, noe som gjør at du kan legge desto mer i fine detaljer som gjør det lille ekstra.

Dress fra Esprit - Skjorte fra Calvin Klein - Belte fra Hugo Boss - Mansjettknapper fra Tiger of Sweden - Sko fra H by Hudson


Sjekk utvalget av festklær hos Zalando her


Se rabattkoder fra nettbutikkene her