Jobbantrekk til sommeren

Blir det mye jobb på deg i sommer? Her er tips til antrekk du kan bruke.

Sommeren er her, og snart begynner ferien for de fleste av oss, men mange kommer også til å jobbe i sommer. Selv om det ikke er like mange på kontoret som vanlig må du fortsatt gjøre en “effort” på klesfronten. Vi har kommet opp med noen antrekk som gjør seg godt på jobben denne sommeren.

Sjekk ut utvalget til Care of Carl her.

Det er viktig å kle seg for sesongen. Bruk kler som puster og som holder deg avkjølt. Om vi er heldige får vi en sommer med masse sol. Da er det lin og lette materialer som gjelder.

Husk å følge @Side3Stiltips på instagram!


Blazer og skjorte

Dette er et klassisk og dresset antrekk som er perfekt for et viktig møte hvor du må imponere. En tidløs marineblå blazer kombinert med grå bukse, hvit skjorte, slips og et par loafers er en sikker vinner. Med dette antrekket viser du at du er stilbevisst.

Les også: Dette har du på deg på sommerens fester

Antrekk 1

BlazerSkjorteKlokkeBukseSkoBelteSlips


Brune fargetoner

Vertikale striper er i vinden. Denne skjorten i hvit og brun passer godt sammen med en lys bukse. Fullfør antrekket med brune detaljer for en stilig look.

Antrekk 2

SkjorteKlokkeBuksePC-veskeBelteSko


Den røffere varianten

Jeansjakken gjør antrekket med en gang litt røffere. Bytt ut skjorten med en T-skjorte, og bruk de pressede buksene med sneakers for en mer avslappet stil. Ryggsekken blir prikken over i-en på dette antrekket.

Les også: Klær for de varme dagene

ANtrekk 3

JeansjakkeBukseKlokkeT-skjorteSekkSneakersBelte


Hvite og lyse elementer

For de kjølige sommerdagene er det lurt å kombinere skjorten med en genser. Bruk en hvit genser sammen med en stripete blå og hvit skjorte. En mørk bukse vil gjøre seg godt sammen med de lyse overdelene, og et par helhvite sneakers blir en fin finish på antrekket.

ANtrekk 4

GenserSkjorteBelteBukseSneakersSkulderbag


Husk å følge @Side3Stiltips på instagram!

insta


Les også:

De kuleste sneakersene i år
Skjortene du bruker på de varmeste dagene

LES OGSÅ