Jeans av alle typer

En skikkelig jeansbukse trenger man ikke bare en av. Ta en titt på jeansene vi har valgt ut.

Uansett sesong og trend, er jeansen et fast plagg i vår garderobe. Bukse-typen går til de fleste anledninger og brukes dermed ofte. Selv om jeansen er tidløs, kommer det nye snitt, materialer og design som kan ta deg fra trygg og komfortabel til et skikkelig stilikon.

Få plagg er like populære og viktige som jeans, spesielt på våren og sommeren hvor denim blir brukt ofte og hyppig. Vi har alle vårt personlige favorittpar eller -merke, og som med alle andre plagg er det et hav av designere og produsenter som har sine særpreg. 

Ta en titt på noen av vårens nyheter av jeans nedenfor.

Sjekk ut alt av jeans her.


Lyse

Nå som det går mot lysere tider velger man ofte lysere bukser også. De lysere buksene har en vintage look som gjør seg godt til både boots og sneakers.

Jeans, Lyse

Calvin KleinHugo BossHugo Boss


Svarte

Noe enhver mann burde ha i sin garderobe er et par svarte jeans. Disse fungerer både til det uformelle og det formelle, og det er nettopp på grunn av denne allsidigheten at du trenger en svart bukse. 

Svarte

LeeHAN KjøbenhavnNudie Jeans


Avslappede

Baggy og komfortable klær har vært mye tilstede i motebildet i det siste, og her er ikke jeans et unntak. Avslappede jeans, som sitter løst, er trendy. Ta en titt på utvalget av baggy jeans her.

Jeans, Lyse

Diesel – Wood Wood – Wood Wood


Mørke

Et par mørke jeans er også av den allsidige typen som gjør seg godt i ditt klesskap. Dress den opp og ned slik som du vil. Ta en titt på utvalget av mørkere jeans her.

Mørke

G-Star – Hugo Boss – Calvin Klein


Slitte

Slitte jeans er for deg som er litt røffere i stilen, og liker å ha en ekstra edge som gjør at du skiller deg ut fra mengden.

Slitte

VersaceCalvin KleinScotch and Soda


Les også:

Vårens nyheter fra Skandinavia

Tommy Jeans sin nye vårkampanje

LES OGSÅ