Jakkene du må skaffe deg i høst

Guide over høstens ulike jakketyper.

Det er ikke til å se bort ifra at det plagget man bruker mest iløpet av den kommende sesongen er jakken. Nå som høsten nærmest er her, er det viktig å ha jakken klar. Siden du skal tilbringe mye tid med høstjakken på, må den først og fremst være komfortabel. Samtidig blir jakken en representasjon av din stil, siden det nettopp er det plagget du vil bli sett i mest. Betydningen av en skikkelig fin jakke er derfor stor.

For å hjelpe deg i jakten på den perfekte høstjakken har vi valgt ut en rekke favoritter, kategorisert etter type.


Skinnjakker

Skinnjakken er et plagg som burde være på plass i en hver manns garderobe. En ren svart skinnjakke vil gi deg en klassisk stil, som fint komplimenterer de fleste antrekk. Om du vil røffe deg litt opp, gå for en jakke med en større krage. En skinnjakke i en annen farge enn sort kan fungere som en fin finish på ditt antrekk. Om du virkelig vil gå “all out”, og føler deg komfortabel med å utfordre deg selv, velg den røde varianten som passer veldig bra til et svart antrekk.   

Skinn helfigur copy

Kamel BossHvit/Grå Tiger of Sweden

skinnjakker copy

Svart SPORød Serge PSvart BossGrå MDKKamel SPOKamel BossSvart ReplayGrå MDKSvart Boss


Frakker 

Selv om været fortsatt ikke er på det kjøligste, er det lurt å ta seg en titt på utvalget av frakker i år. Kulden kommer som et sjokk hvert år, og da er det fint å komme den i forkjøpet. Svart er også en sikker vinner her, men en frakk i en annen farge vil bryte opp antrekket ditt på en fin måte. Kamel er en av høstens farger, og er veldig populær på en stilig frakk.

frakker helfigur copy

Sort Calvin KleinNavy Lagerfeld

frakkerannen copy

Sort Ralph LaurenKamel GloverallBeige LagerfeldGrå Paul SmithGrå Tiger of SwedenLys Kamel Editions MRGrå Stripete Calvin KleinRød Paul Smith


Dongerijakken

Denim har vært en stor trend i motebildet lenge, og denne høsten er ikke et unntak. Dongerijakken kommer i mange varianter, og i flere farger, så du vil definitivt finne en som passer deg. Sherpa-typen er perfekt på kalde høstkvelder, for den vil holde deg varm og god, samtidig som at den er stilfull. 

Dongeri helfigur uten bakgrunn copy

Levi’s SherpaNudie Jeans Sherpa

Dongeriversjon2 copy


Svart/Grå Ralph LaurenMørk Oversized LeeLys Samsøe SamsøeSort Levi’s SherpaLee SherpaSvart Levi’sTiger of SwedenSort Calvin Klein 


bomberversjon2


Regnjakker

Været om høsten kan fort variere veldig, og du må regne med noen skikkelige regndager. Da er det “digg” med en skikkelig god regnjakke. Regnjakker blir ikke sett på som det mest fasjonable plagget – men viktigheten av den er stor. Vi har valgt ut noen som vi synes er kule, som du finner i kollasjen under. 

helfigur regnjakker uten bakgrunn copy

Burgunder StutterheimNavy Tretorn 

Regnjakkerversjon2 copy

Mørkegrønn HunterStutterheim Grå og Stutterheim HvitSort Peak Performance


Dunjakker

Komfortable klær har generelt sett vært en trend på moteshowene denne sesongen, og modellene har ofte blitt ikledd polstrede produkter. Derfor har dunjakkene fort blitt veldig populære. Dunjakker er moteriktige, og varmer godt på en kjølig høstaften. Under finner du en rekke forskjellige typer.

Dun, helfigur copy

Grå CinqueNavy Tommy Hilfiger

dun copy

Grønn Serge PMørk Tommy HilfigerSort Abercrombie & FitchGrå Calvin KleinHenri LloydHvit Tommy Hilfiger

LES OGSÅ