Foto: CareofCarl

Høstens nøkkelplagg

Så var høsten kommet for fult til Norge, og sommerklærne har for lengst blitt pakket bort for å bli byttet ut med høstsesongens nøkkelplagg. For når temperaturen synker er det på tide å heve motegraden et par hakk.

Les også: Antrekk for de kjølige dagene

Care of Carl har plukket ut sesongens nøkkelplagg på sine sider, og vi har latt oss inspirere. Derfor har vi valgt ut 5 av våre favorittplagg for denne sesongen. Sjekk det ut nedenfor, og klikk deg inn på produktlinkene for å sjekke ut fargealternativene.

Klikk deg rett inn til Care of Carls nøkkelplagg her.


Husk å følg @Side3Stiltips på instagram her!


Strikkede Gensere

Den strikkede genseren må selvfølgelig være på plass nå på høsten. De som ser litt brukt ut er veldig stilige. Enten om du skal kle deg formelt eller uformelt, kan du bruke genseren. Kombiner den med en skjorte og blazer for et pyntet antrekk, eller ha den på alene for en mer avslappet stil.

Lag på lag er en stil som de fleste går for om vinteren. Det er selvfølgelig nødvendig å kle seg godt når været er på det kaldeste, men sett bort ifra det så gir lag på lag også et veldig tøft uttrykk.

 

Grå genserHvit genserMosegrønn genserBeige genserBrun genser


Forslag til stil:

Foto: NLY Man

JeansGenserBoots


Zip-genseren

Myk, avslappet og med en sporty touch gjør zip-genseren til et godt valg på høsten. I tillegg er den enkel å dresse opp og ned. Gå for en mer pyntet stil med en skjorte på innsiden av genseren, eller bruk genseren med en t-skjorte for et avslappet uttrykk.

Foto: CareofCarl

Mosegrønn genserBeige genserMarineblå genser


Forslag til stil:

Zip-genserSkjorteJeansKlokkeSkoSlips


Frakken

Et av de mest fasjonable plaggene om høsten er frakken, men den trenger ikke nødvendigvis å bare være formell. Frakken kommer i mange typer, fasonger og mønstre, så du vil derfor finne en som passer deg og din stil. Vår favoritt er den fiskebenmønstrede frakken fra Filippa K, men den beige varianten er og en klassiker nå på høsten.

Foto: CareofCarl

Fiskebensmønstret frakkMørkegrønn frakkBeige frakk


Forslag til stil:

Foto: NLY Man

FrakkSkjerfT-skjorteJeansSneakers


Den rutede blazeren

Ruter har virkelig satt sitt preg på moteverdenen de siste årene. Mønsteret gir blazeren en retro vibbe som gir et veldig kult og vintage uttrykk. Likeve er mønsteret tidløst, og nettopp derfor bør du investere i disse allsidige blazerne.

Foto: CareofCarl

Marineblå blazerBrun blazerGrå blazer


Turtle neck

Turtle necken for man ikke nok av i løpet av høsten og vinteren, og ikke bare på grunn av dens praktiske form. Turtle necken er jo god for halsen, men den er også utrolig stilig. De tynnere variantene gir deg en mer pyntet stil, mens de grovere modellene gir deg en røffere “edge.”

Foto: NLY Man

Beige turtle neckSvart turtle neckHvit turtle neck


Forslag stil:

Frakk – Svart turtle neckBukseKlokkeBootsBelte

LES OGSÅ