Foto: iStock

Høstboots du kjøper allerede nå

Nå som kulden snart kommer for å bli, er det viktig å tenke på å holde seg varm. Derfor burde du begynne å se etter boots i butikkene.

Komfort trenger ikke å gå utover stil. Det finnes nemlig noen veldig kule varianter av boots. Lær og skinn er alltid populært, og er derfor en sikker vinner. Boots laget av lær er også veldig allsidige typer. De er enkle å dresse opp og ned.

Sjekk ut hele utvalget av høstboots her.

Her er noen av våre høstboots-favoritter. Ikke vent med å skaffe deg sko for kaldt vær til du opplever kuldesjokket. Vær forberedt i år.


Husk å Følge @Side3Stiltips på instagram!


Høye Snørestøvler

Denne typen boots er veldig kule. Kombinasjonen av de tynne lissene og lær gir skoene et stilig preg. Om du styler skoene med litt røffe klær kan du få et “edgy” antrekk, men det betyr ikke at du ikke kan bruke disse med noe mer formelt. Det er bare tøft.

Crockett & Jones

  


Dr. Martens


Selected Homme

 


Loake 1880


Red Wing Shoes


Chelsea Boots

Chelsea boots er noe av det stiligste en mann kan bruke, og gir deg et klassisk uttrykk. Om du kombinerer bootsene med jeans og røffe klær mikser du klassisk og rent med det avslappede, og det blir veldig kult. Det finnes også chelsea boots som er røffe i seg selv. Sjekk ut modellene nedenfor.

Gant


LES OGSÅ