Herredetaljene som gjør alt

Gutta på den legendariske, italienske motemessen Pitti Uomo imponerer med sin sprezzatura-stil, men hva er det som gjør stilen til italienske menn så ettertraktet?

Det er ikke så innmari mye som skal til for å løfte antrekket flere hakk, og det er spesielt én ting som enkelt gjør at du ser ut som en konge, nemlig blazer med brysttørkle.

Her er noen av tørklene og blazerne vi kan anbefale, og hva de passer godt til:


En mørkeblå dressjakke går til det aller meste, og har du en variant med struktur kan det fikse opp ethvert ellers kjedelig antrekk. Her kan du gå for de aller fleste farger, men match gjerne skjorta med tonene i tørkleet – slik som blått her.

Blåruter

Skjorte: Calvin Klein, Blazer: Morris, Brysttørkle: Eton, Brysttørkle: Tiger of Sweden, Brysttørkle: Eton


En grønn blazer er et stilikon, og er både kult og annerledes på en god måte. Kjør en crisp, hvit eller rosa skjorte og gå for hva som helst av brysttørklær. Her vil oransjetoner også gjøre seg godt.

Hvit2

Skjorte: Michael Kors, Dressjakke: Jack & Jones, Brysttørkle: Eton, Brysttørkle: J. Lindeberg, Brysttørkle: Tiger of Sweden


Instagram-profilen @thedressedchest har også skjønt hvor enkelt det er, og legger nærmest daglig ut nye bilder til hvordan du som mann kan løfte antrekket et hakk.

Thedressedchest

Foto: Instagram / thedressedchest

Går du for en mer nedtonet, klassisk stil, kan du kjøre på med en enkel, marineblå blazer og tørklær med mer diskré mønster. Da kan du også prøve deg med mer farge, slik som denne gingham-rutede modellen fra Michael Kors.

Blå m gingham

Skjorte: Michael Kors, Blazer: Suit, Brysttørkle: Tiger of Sweden, Brysttørkle: Gant Rugger, Brysttørkle: Tiger of Sweden

Les også:

Eksklusivt: Side3 møtte Tommy Hilfiger

5 ting menn må ha i skapet

Én trend som aldri slår feil


LES OGSÅ