Har du alt du trenger til 17. mai?

Den store festdagen er rett rundt hjørnet - passer dressen din fortsatt?

Snart er det på tide å finne frem flaggene for å feire Norge i rødt, hvitt og blått, men det blir ikke en skikkelig feiring dersom antrekket ikke er på plass. Heldigvis er det fortsatt ikke for sent å bestille dress og tilbehør til den store dagen. 

Nedenfor har vi funnet frem forskjellige varianter av det mest essensielle du trenger på 17. Mai – dress, skjorte, slips og sko.

Ta en titt på alt av penklær her.


Dress

Om du ikke kjører bunad burde du gå i en fin dress. Man skal jo pynte seg til 17. mai. En marineblå dress er alltid en sikker vinner, og den passer til alle anledninger. Nå som de lyse dagene har kommet for fult er det også fint med lysere dresser. Den grå dressen fra Oscar Jacobsen er et godt lyst alternativ.

DRess

Marineblå Oscar JacobsenGrå Oscar Jacobsen – Tiger of Sweden


Skjorter

Lyseblått går veldig fint med marineblått, så om du har en dress av den varianten er en lyseblå skjorte et godt valg. En hvit skjorte går fint med grått, og ikke minst det røde, hvite og blåe i flagget.

Ta en titt på hele skjorteutvalget her.

Skjorter

SAND CopenhagenStenströms – Eton


Slips

Et mønstret slips vil gi ditt 17. mai-antrekk den ekstra piffen. Også her gjør du ikke feil i å velge en marineblå variant. Ta en titt på variantene nedenfor, og velg ut den som passer din til.

Sjekk ut hele utvalget av slips her.

Slips

Tiger of SwedenSAND CopenhagenEton


Pensko

Et par sko som går mot det pyntede er essensielt i enhver manns garderobe, og selvfølgelig viktig på den store dagen. Både brune og svarte sko passer fint sammen med marineblått og grått. På en lys dag er det ekstra fint med et par lysebrune.

Sjekk ut hele skoutvalget her.

Pensko

AldoLoakeOscar Jacobsen


Husk å følge Side3Stiltips på instagram.

Instagram side3stiltips


Les også:

5 antrekk til de varme dagene

De største herretrendene for vår og sommer

LES OGSÅ