Guide til julefestene – slik kler du deg

Sesongens fester er i anmarsj, og det er på tide å finne ut hva du mangler og trenger for å se bra ut til alle julens anledninger. Enten om det er julebord med jobben, familieselskap eller nyttårsaften er det greit å være ute i god tid. Å finne ut at den hvite skjorten din er for trang samme dag som du skal ha den på deg, er aldri spesielt morsomt. 

 

Julebord med jobben 

Med mindre det er en veldig streng kleskode, kan du droppe slipset og velge en mer avslappet og kul stil på julebordet med jobben. Gå for en mørkeblå dress sammen med en skjorte med knapper i kragen med den øverste knappen åpen. Tilbehøret holder du i fargene brunt og burgunder, sammen med en kul og klassisk klokke i sølv. 

bcbvc

Skjorte fra Selected Homme – Sokker fra Polo Ralph Lauren – Dress fra Tiger of Sweden – Pocket square fra Tommy Hilfiger Tailored – Belte fra Tiger of Sweden – Klokke fra Skagen – Sko fra Gordon and Bros

      

Familieselskap 

På familieselskap kan du gå for en litt mer avslappet look, men samtidig stilig og pyntet. En deilig ullgenser over en skjorte gir deg raskt den rette stilen. Sammen med sort tilbehør og en kul klokke er du klar for å ringe julen inn. 

Uten-navn-14

Genser fra Tiger of Sweden – Boots fra Dr. Martens – Skjorte fra Gap – Belte fra Hugo – Klokke fra Dyrberg/Kern – Parfyme fra Tom Ford – Bukse fra Diesel

     

Nyttårsaften 

Årets desidert største festdag er ikke dagen du skal holde igjen på pyntingen. En klassisk og elegant sort dress sammen med en enkel og pen hvit skjorte er baseplaggene du burde ha. Pynt opp med et lekent slips og sokker og disse kule blanke skoene. Godt nytt år! 

Uten-navn-15

Dress fra Polo Ralph Lauren – Skjorte fra Eton – Sko fra Boss – Slips og nål fra Jack&Jones – mansjettknapper fra Hugo – Sokker fra Falke 

  

Frakken 

Over alle juleantrekkene er det viktig med en fin og varm frakk. Gå for en i god kvalitet, et klassisk snitt og en mørk farge. Alle disse fem kan du bruke over både dress og jeans. 

Uten-navn-16

KiomiJack&JonesTiger of SwedenPier OneSand

  

Bulls_bp0001mf5j

Foto: Bulls Credit: CAMERA PRESS/Biotherm Homme.

  

 

LES OGSÅ