Fire perfekte jobbantrekk

Vi har samlet fire jobbantrekk som vil imponere.

Nå som det begynner å bli kaldere i været er det på tide å oppgradere jobbgarderoben. Det er ikke så mye som skal til for å fornye jobbantrekket. Bytt ut den lette jakken med en varmere frakk. Den vil gi deg en look som er passende jobbhverdagen.

I år er det populært å leke seg med frakkens klassiske snitt. Bruk den med andre plagg som gjør den enda mer formell, eller miks det formelle med en litt mer sporty og røff stil.

Vi har samlet opp fire forskjellige antrekk som definitivt vil imponere dine kollegaer.


Svart vs. Hvit

En miks av svart og hvit er en sikker vinner i de fleste settinger. En klassisk skjorte sammen med en chinos og noen stilige Oxford sko vil gi deg en kul stil med en liten dæsj av et preppy preg. Tilbehør som har detaljer av sølv i seg vil være prikken over i-en på dette antrekket.

Black and white copy

FrakkSkjorteSkoBukseSkjerfKlokkeBelte


Turtle og Blazer

En blazer vil gi deg en formell look, men kombinerer du den med en turtle får du tonet det litt ned. Stoffet som er brukt i blazeren er av den litt røffere typen også. Marineblått er en populær farge i år, og er passende sesongen. Fargekombinasjonen som er brukt i dette antrekket er stilriktig, så du kan være sikker på at du vil imponere på motefronten om du går ikledd disse plaggene.

Navy og Turtle copy

FrakkBlazerTurtleSkoBelteBukseSkjerfKlokke


Klassisk vs. Sporty

En tykkere turtle neck brukt sammen med jeans vil gi deg en litt mer sporty look. En mønstret frakk passer godt til dette, og vil også gi ditt antrekk noe ekstra. Kanskje mønster er nettopp det du trenger for å piffe opp din jobbgarderobe? Tilbehør i varianter av beige og med gulldetaljer vil gi antrekket en fin touch.

Klassisk x Sporty copy

FrakkTurtleBootsJeansSkjerfKlokkeBelteBag


Dressbukse og Sneakers

Den såkalte business vs. casual looken er nå i motebildet mer enn noen gang. Dressbukser og sneakers er en kombo som har blitt veldig trendy. Dette er på grunn av sneakersene er med på å utfordre det klassiske. De gjør dressbuksene dine litt kulere, og gir antrekket ditt en “street style”-vibbe.  Med dette antrekket blir du den stiligste på jobben.

Sneakers copy

FrakkGenserSneakersBukseKlokkeSkjerfBeltePC-veske


Les også:

Slik får du de beste tilbudene på Black Friday

Det beste tilbehøret for høsten

Frakkene du trenger allerede nå

LES OGSÅ