Fire fete klokker du bør skaffe deg nå

De beste herreklokkene akkurat nå

Antrekket er på plass, og vinterjakka er kjøpt inn, men det er fortsatt noe som mangler. En ekstra detalj som er utrolig enkel, kan gjøre enormt mye. Vi snakker selvsagt om klokken.

En skikkelig ur er like praktisk som det er stilig, og bør finnes på håndlettet til enhver mann. Her er fire av de stiligste klokkene vi vet om akkurat nå, til enhver lommebok.

Triwa

Svenske Triwa produserer klokker og tilbehør i spennende materialer og farger. Modellen Ivory Falken er en analog klokke i rustfritt stål, med skinnarmbånd. Klokken er vannbeskyttet til 5 ATM, 50 meter.

334210-9840_5

Triwa Ivory Falken: 1495


Paul Hewitt

Paul Hewitt er et av våre absolutte favorittmerker om dagen. Det tyske merket lager stilige kvaltietsklokker til en rimelig pris. Om du vil ligge hakket foran, og ha et alternativ til Daniel Wellington-klokkene som “alle” har, anbefaler vi disse.

334217-0426_5

Paul Hewitt Signature Line: 2595


Softech

Om du vil ha en hverdagsklokke som ikke koster skjorta, kan du går for en av modellene til Softech. De produserer billigklokker som kan være et greit supplement for dagene du ikke vil risikere favorittklokka.

TC252E001-A11@6.1

Softech Silver-coloured: 599


Manniche

Maniche Timepieces produserer luksusklokker for menn, i begrenset opplag. Modellen CPH ST-1 er en kongeklokke som kun kommer i 100 eksemplarer.

Uret kombinerer prisvinnende dansk design med sveitsisk kvalitet, og er en klokke du kommer til å ha en mannsalder. Pris: 13462

download

 

Mer info: Esken er i 316L rustfritt stål, og reimen er laget i kalvelær. ST-1 har en matt, svart urskive, samt 2 x safirglass med anti-reflekterende ytterskall.

Manniche Timepieces CPH ST-1. Pris: 13462

Se Boozt sitt utvalg av stilige klokker her

LES OGSÅ