Fire avslappede vinterantrekk

Her er fire avslappede antrekk du kan bruke nå som festsesongen er over.

Del på facebook Del på twitter Del på google+ Vegard Bang Ritland

Desember tilsvarer festsesong for mange. Derfor kan måneden fort bli hektisk for de fleste. Av den grunn benytter de fleste av oss seg av tiden i januar til å kunne slappe av.

Nå som det nye året har startet, og festen er over, har du muligheten til å tone ned antrekket. Gå for en causal stil, og miks klassiske elementer med sporty klær. Slik får du et avslappet, men samtidig stilig, antrekk. 


Frakk og hettegenser

Frakken blir ofte sett på som et klassisk og pyntet antrekk, men i år ser man at mange toner ned frakken med klær som har avslappede preg. Det gir et tøft uttrykk.

Frakk - Hettegenser - Sneakers - Bukse


"Denim on denim"

Om du kombinerer en jeansskjorte med en jeansbukse får du et trendy antrekk. Med en t-skjorte med stor logo, og matchende svarte detaljer, er det ingen som kan si noe på din stil.  

Skjorte - T-skjorte - Frakk - Lue - Jeans - Sneakers


Dunjakke og collegegenser

Dunjakken er fortsatt aktuell, og de jakkene med store puter har virkelig vært synlig i motebildet. Kompletter jakken med en collegegenser, og noen lyse jeans nå som vi går mot lysere tider. Sneakers gjør seg godt til dette antrekket.

Dunjakke - Collegegenser - Skjerf - Sneakers - Jeans


Varm jeansjakke

Varmen er her kanskje ikke helt enda, men den kommer, og da er det godt med litt lettere jakker. Denne jeansjakken er av typen sherpa, og varmer derfor mer enn en vanlig jeansjakke. En casual og avslappet skjorte, sorte jeans, og noen stilige chelsea boots gjør dette til et komplett antrekk.

Kombiner jeansjakken gjerne med en strikke- eller ullgenser istedenfor skjorten for ekstra varme.

Denimjakke - Skjorte - Skjerf - Chelsea boots - Jeans