Fire antrekk du kan ty til i sommer

Så enkelt kan det gjøres.

Sommeren er her og kalenderen er nok fylt opp med sosiale begivenheter.

Er du singel på sommeren, skal du ikke se bort ifra at du møter på en fling eller to, og da kan det fort vekk være at du ender opp å skulle på date.
Du kan ha mange gode triks på lur for å sjarmere partneren, men husk at det visuelle har enormt mye å si, spesielt i starten.
Her har vi valgt ut våre anbefalte plagg, satt sammen fire antrekk perfekt for date.


Antrekk 1

Brett opp et par chinos og kombiner dem med en enkel hvit t-skjorte. Antrekket blir casual men litt pyntet hvis du slenger over en dressjakke.

Untitled-1

BlazerSneakersChinosT-skjorteSolbriller


Antrekk 2

Den populære maritim-stilen er alltid innafor på sommeren. Uansett om du skal på date, fest eller bare møte et par kompiser i byen er det viktigst at du er komfortabel.

2

OverdelSolbrillerBelteJeansSkinnjakkeSneakers


Antrekk 3

En klassisk skjorte er en sikker vinner og et must i garderoben til enhver mann. Det er mange måter å style en skjorte på og du trenger absolutt ikke å være stivpyntet bare fordi du velger det klassiske plagget.

3

JakkeSlipsSolbrillerJeansSkjorteSneakers


Antrekk 4

Sats på rene fargekombinasjoner som gjør det enkelt og uanstrengt å sette sammen et antrekk. Invester i klassiske plagg som du kan bruke flere sesonger fremover. Husk at du kan finne masse designervarer på sommersalget. Ta en titt HER.

4

BlazerSkjerfSolbrillerBukseSkjorteSneakers


LES OGSÅ:

Blazeren du bruker i sommer

LES OGSÅ