Få stilen til Zayn Malik

Hent inspirasjon hos mannen som har kapret Gigi Hadid.

Han er ung, suksessrik og har en råkul stil. I tillegg er han kjæreste med en av verdens mest omtalte modeller. Det er ikke rart både kvinner og menn sender han blikk fylt med misunnelse.

Vi kan ikke garantere at du kaprer drømmedama, men du skal ikke se bort i fra at du møter på lange blikk fra det motsatte kjønn hvis du stjeler stilen til denne kjekkasen.


Rocka og gjennomført

Både på den røde løperen og privat viser Zayn hvorfor han valgte å slutte i boybandet One Direction. Både karriere- og stilmessing har den unge sangeren fått klart mer oppmerksomhet.

Antrekk 1

Hans “go-to” hverdagsantrekk består ofte av en slitt, mørk jeans og en T-skjorte med print.  Hans beste tilbehør er vakre Gigi. Det er ikke til å stikke under stolen at det papparazziafotografenes favorittpar ser ut til å koordinere sine antrekk før de går ut døren.

Untitled-1


Foto: Bulls ()

T-skjorte HER – Boots HER – Armbånd HER – Jeans HER – Armbånd HER


Her kan du shoppe Premiumvarer

Antrekk 2

Hans stil er rocka, tøff med en vri av eleganse. Samtidig ser han alltid avslappet og komfortabel ut uansett om han bærer en dress fra Armani eller om antrekket består av en hettegenser og en slitt jeans.

2


Foto: (Bulls)

Pologenser HER – Sko HER – Dress HER – Parfyme HER – Klokke HER

Her ser du hvordan sangeren har tonet ned dressen ved å bytte ut den klassiske skjorten med en pologenser.


Antrekk 3

Kjendis eller ei – skinnjakken er alltid en klassiker som passer til både hverdag og fest. Zayn er ofte å se i helsorte antrekk, noe som passer godt til den rocka-stilen.

Ønsker du å bryte opp antrekket, kan du gjøre det ved hjelp av tilbehør som belter eller sko.

3


Foto: (Bulls)

Skinnjakke HER – Parfyme HER – Jeans HER – T-skjorte HER – Sneakers HERLES OGSÅ