Dette stilige høst-tilbehøret trenger du nå

Skinnsekker, -bager og -vesker ser bra ut på alle.

Noe som virkelig har vært tilstede i motebilde er skinn og lær, og når det kommer til tilbehør som ryggsekker, skuldervesker og bager, er materialet veldig populært. Tilbehør laget av skinn er ikke noe nytt, men den minimalistiske stilen som den representerer er tidløs, og vil derfor være like aktuell i fremtiden som den er nå. Det er dette som gjør tilbehøret til noe som alle burde ha.

Sjekk ut hele utvalget av skinn-tilbehør her.

Under har vi valgt ut noen av våre skinn-favoritter innen sekker, skuldervesker og bager. 


Sekker

Den minimalistiske stilen til skinnsekken vil virkelig løfte antrekket ditt, og det beste med denne sekken er at den er kontorvennlig. Den er av den typen som kan virke som prikken over i-en på et edgy “street style”-antrekk, men samtidig være det ekstra klassiske preget på det du velger å gå med på jobb. I kollasjen under finner du noen av våre kule favoritter.

Sekker copy

Sort Calvin KleinGrønn EastpakSort BossSort EastpakBrun Lyle & ScottSort Ted BakerCognac Royal RepubliqSort Guess 


PC-vesker

En skulderveske er viktig å ha nå som høsten er her. Et sted å samle både viktige mapper og papirer, pluss din laptop, er essensielt for jobben. De skulderveskene vi har valgt ut er praktiske, i tillegg til at de gjør deg og ditt antrekk mer interessant. Disse skulderveskene vil se veldig bra ut på deg. 

PC-vesker copy

Mørkebrun Tiger of SwedenBrun P.A.PSort HugoBrun Tiger of SwedenSort Tiger of SwedenBrun Sandqvist


Bager

Om du leter etter et tilbehør med litt mer plass, er skinnbagen et must. Skinnbagen er veldig klassisk og stilriktig, til tross for at den er enkel, og er en fin investering til din garderobe. Kombinerer du bagen med en stilig frakk er du klar for denne høstsesongen. Tiger of Sweden er ekspert på denne typen bager, så de er et sikkert valg.

Bager copy

Mediumbrun Tiger of SwedenSort Tiger of SwedenBrun Tiger of SwedenMørkebrun New LookKamel SandqvistSort Oscar Jacobsen

LES OGSÅ